Vidim da se ljudi konektuju preko mobilnog na MSN pa me zanima šta je sve potrebno da uradiš bi imao MSN na telefonu, da li je to univerzalno nešto ili ima odstupanja od modela do modela? Ranije mi nije bilo interesantno da to uopšte pokušavam, ali će mi možda trebati.
Jel ima neki program koji treba da ubacim u telefon ili šta?Jel se povezujete vi na MSN preko mobilnog i kakva su vaša iskustva, radi li to kako treba?
Ako slučajno treba da vam kažem model telefona, ne znam ga još, jer mi je my precious definitivno umropa koristim neki drndavi, a načula sam da ću da dobijem neki novi
al' još ne znam koji. Da se javim ponovo kad budem imala telefon?
![]()

Jel se povezujete vi na MSN preko mobilnog i kakva su vaša iskustva, radi li to kako treba?
pa koristim neki drndavi, a načula sam da ću da dobijem neki novi
al' još ne znam koji. Da se javim ponovo kad budem imala telefon?

e sori, ali pokushavam da skontam shto bi ti to trebalo, mislim opcenito bilo kome..
ne pitajte kako
i malo mi komplikovano delovalo to chachkanje preko mobilnog, pa sam odustala 

to što viđam ljude da se loguju me samo podsetilo da pitam, a treba mi zato što možda neću imati pristup kompu
kao shto bi i ja da se na mene odnosilo 
na poslu-iskljuci sve moguce zvucne efekte,njih ima bas puno.

to ću probam kad budem imala svoj telefon u rukama i nadam se da će da mi uspe, pa ću se javim onda. Iskustva dosadašnja su mi nikakva, kad god sam nešto htela da podesim na telefonu spržila sam kredit koliki god da je, a da ništa ne uradim, i onda sam prestala to da radim (kao gmail npr). Odavno sam na računu, ali ne bih htela da se šlogiram nešto više nego što se šlogiram kad mi račun stigne, ifjunouvotajmin.
videla sam, al' nije isključeno da ću da imam potpitanja, to je mislila da ti kaže