Ja sam lepo rekla, nemoj s ledja bice zensko.I bi bogame zensko.Sad nek ljulja rodila se![]()
Ja sam lepo rekla, nemoj s ledja bice zensko.I bi bogame zensko.Sad nek ljulja rodila se![]()
... meni je prvo bebč sin ... a za drugo mi je tetka obećala "recept" (ona ima dve ćerke) ...... čim saznam, javljam i vama ...
Hvala svima na porukama koje ste mi pisali na "zid".Davno me nije bilo na forumu.
Ja malo malo pa pravim sina a ono ispadne kcerka imam tri kcerke ! Zena voli da ona bude gore i da prva zavrsi i tako su i napravljene tri kcerke ! E sad je opet u toku pravljenje sina ovaj put menjamo pozu !![]()
kad se moja sestra porodila i rodila zensko,(a svi smo se nadali decaku) tetkin komentar je bio a onaj njen smotani ne zna ni musko da napravi
e pa tako sam ja zakljucak donela da............![]()
Ono za cim zudimo,a ne ono sto dobivamo, govori o nama kakvi smo.
Ako voli jedan cvet koji se nalazi na nekoj planeti,slatko je noću gledati nebo.
S obizirom da imam trojicu sinova (sa dve žene), posle ovoga sam shvatio da sam katastrofalno loš ljubavnik i da su me žene čitav život lagale suprotno. A što se tiče švaleracije, oduvek sam i znao da nisam od te fele. Sve u svemo, posle ovog posta osećam se još smotanijim nego štu u stvari jesam...![]()
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
Sve su to priče. Što bude bilo bit će. Kako naša draga priroda želi.
Ne vjerujem u 'bapske priče'.
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
Lav je možda kralj životinja ali nikada vuka nećeš videti da igra u cirkusu.
Citala sam da ko hoce hoce musko, mora da ima odnos u dan ovulacije...a ko zeli zensko dan (ili dva ranije) jer su nosioci muskog pola spermatozoidi brzi, pokretniji ali se i brze umore....a spermatozoidi koji nose zenski pol su sporiji ali i izdrzljiviji....tako da ako je odnos na dan same ovulacije..onda muslki spermici pre stignu do cilja...a ako je dan-dva ranije....zenski...
...eto....![]()
Budi pametan i pravi se lud
...da vam kazem...svaki buzdovan ume da napravi musko...za zensko...treba imati umetnicku crtu......istancan osecaj...
...mastovitost...
...izdrzljivost...
...biti spreman na rad na duge staze...
...treba znati...
...na pp primam narudzbine za zensku decu...![]()
...hell ain't a bad place to be......
Postovani kolega, moram u potpunosti da se slozim sa vama,
zaista za zensku decu, potreban je vanserijski talenat i posvecenost.
Zahvaljujem.![]()
Eto, sad ce dobiti kompleks...
Ja sam čula da ženska deca nastaju iz čistog uživanja a muška, muška su posledica odgovornosti i brige za nastavak loze...
Nisam pametna ali ja sam žestoko uživala a dobila sina... Nisam pametna!
...svi mukarci misle da su bogovi...samo im niko nije rekao da su ene ateisti...