Lepo ima kazem, da izgubim orijentaciju u mraku i da nocu mora odnekud da ckilji neko svetlo.... I hebiga brate, ustanem prosle noci... mrkli mrak u sobi, a meni se pripiskilo, ustanem, nemam pojma ni da sam u N.Sadu, a kamoli gde je WCKrenem par koraka, zapnem o fotelju, nastavim pravo (valjda) i spucam se u garderober
Od sad cu ispod jastuka da drzim GPS
![]()

Krenem par koraka, zapnem o fotelju, nastavim pravo (valjda) i spucam se u garderober
Od sad cu ispod jastuka da drzim GPS
Citat

....kad sam vrisnula

i odmah ostavim da mi bude na desktop_u kao ikonica, pa cu posle da je sklonim u neki folder.. e sad, posto nisam bila kuci do malopre, a sestra je bila, ja sedam, palim komp i vidim cuuuuuuuudo Bozije ikonica na desku
i to neke koje nisam ni znala da imam, programe za koje nemam pojma odakle mi 
cekam na stanici bus, svi oko mene u dzemperima, jaknama... i jos gledaju u mene kao da sam pala sa Marsa... 
katastrofa... krenem sat i po ranije da se nadjem sa drugaricom da joj dam skripte da kopira... cekam bus, cekam, cekam... (ovo je zvanicno poslednji put da se vozim jedinicom)
kupili smo akvarijum
verovatno su stajale u starom akvarijumu (sta verovatno, stajale su tamo
ali teraj u pizdu materinu tako Teodora idiJote 
.Sednem za komp.taman pocnem da kuckam,a stize poruka-Postovani,na racunu imate manje od 50 dinara.Tu smo da vas podsetimo.....Kratko je trajalo

uzmemo nas dve, obre ogrebemo po zamenu.. reko, 'ajmo da uzmemo jos dve.. uzmemo jos dve, jbt, opet dve zamene
.. pa sigurno neka 3 meseca.. i danas, odem ja raspolozena za sexU soping, opremam se za sledecu nedelju
i odem u prodavnicu, i pravac na deo sa kondomima, i trazim, gledam.. naravno, lubrikanta nema
e do mojega, to je stvarno.. pa da places.. nema veze, prezivecu