Zanima me sta ste to poslednje dobili od drage osobe ili istoj poklonili...znaci u obzir dolaze i najmanje sitnice..jer one su upravo ono sto nam i ulepsava dan.
![]()
Zanima me sta ste to poslednje dobili od drage osobe ili istoj poklonili...znaci u obzir dolaze i najmanje sitnice..jer one su upravo ono sto nam i ulepsava dan.
![]()
Pa dobila saaaaammjedno pomagalo od moje drugarice
![]()
![]()
![]()
a poklonila jednog medveda malog sa crvenim šalom i jednu dooobru kremu za telo. To je to što se tiče prošle nedelje
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
ja sam nedavno dobila zelenu lopticu skocicu![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner
Ja sam poklonila drugu Milku za decu....za rodjus![]()
(nisam stigla nista drugo,znam uzasno..) a on meni
cd sa extra mjuzom ..
dobio razglednicu iz sve Budve od The Ribendzi![]()
![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Dobila 'iljadu dindzi da potrosim na "sta o's" ... cekam neko pristojno vreme za izbeci-da-misle-da-mi-treba-strucna-pomoc da odem u radnju po Alomu od med (novi ukus) a ako ne bude onda cu uzmem Stracciatelu ili Black Forest ili Nirvanu ili... ili....
![]()
![]()
![]()
Upravo mi stigao CD od DZindijanca... cu da slusam sad do besvesti
Thanx, DZindus![]()
Gather ye rosebuds while ye may...
Za odlicno uradjen poslic ...![]()
![]()
Kotite se,mnozite se ..
Poruku je izmenio Sonja, 06.06.2006 u 15:15
u jeeee.. danas sam od muza dobilaaa mnogoo lepih stvariiitolikooo dobrih filmovaaa
i daj zamislite, posl'o mi i suprajzzz...
barum, barum covece!!!
![]()
![]()
sa sve machorima, koje toliko volEm
i jos ponestooo...
d best hazbnd
a sad ti zmuuuuris![]()
"Poklonila" sam 1500 dinara za ADSL... a dobila jednu slatku sitnicu u nagradnoj igri,ali to je tajna.
od milog&dragog najzad digitalni fotoaparat![]()
![]()
![]()
E Gogo u zdravlju gi skljocala!
Ja sam dobila perecu i strudlu s makom od tetke
A poklonila sam drugu link za albume sa turneje B.Dugmeta![]()
![]()
NSQUAW kaže:
Meegz, nisam ja, casna rijec
![]()
!
1.Vis' da joj ne treba nista ablat, sve odma iskoristi, a nas se i ne sjeti
![]()
![]()
Ustvari, sjeti se pa posalje poliicki provokativnu razglednicu u "sarenoj boji" sa vrlo "sarenim" sadrzajem i od napred i od pozadi![]()
![]()
Stvarno ce ovi moji postari da pomru od smjeha ako tako nastavite![]()
2.Dobila sam i kartolinu iz NY od jednog "sunca istoka"+ privezak "ala ribenzi" koji sam odma nakacila + sam ga poljubia koliko sam se obradovala![]()
'Fala draga prekobarko- stvarno te obozavkim
3.Dobila sam: film- Davincijev kod, crtac Ice Age2, novi album Olivera Dragojevica i flesh mem od 1gb od maj darling
![]()
4. Dobila sam od mame 100 eurica za moj revnosni rad na njenim ugovorima, tuzbama, potvrdama, podnescima...- kaze, nikad nije imala skupljeg daktilografa- a nisam joj ni cent trazila, a sam se danima javljala na njen mob. + sve i svasta radila.. ma bila joj "tajnica" bwee i opet me "gusla".. ah te majke- nikad posla sa familijom, dobro kazu stari
![]()
![]()
![]()
Salim se- cem da slatko trosim to![]()
--------------
Poslala sam- 10ak razglednica "cudne i provokativne" sadrzine + sam kupila mom darlingu neke majice und gace![]()
Onda, poklonila sam sebi 2 para sandalica i test za trudnocu![]()
![]()
Za sve "zainteresovane", negativan je![]()
![]()
I tako.. od koga je - mnogo je![]()
Hoću sad i hoću SVE!!!!zlocazlockasta kaže:
Ajde, ajde, šta se brinete, nije to potrošna roba... samo se neki delovi menjaju... koristi se i o'ma i kad god 'oćeš
![]()
Možda vas se i setim ako mi date neke informacije, tasteri![]()
Ma nek pomru, ja se već uplašila da neće da stigne, poslala sam je prošle godine jeboteeeeStvarno ce ovi moji postari da pomru od smjeha ako tako nastavite![]()
![]()
A sad, tema!![]()
Dobila sam kartu za večerašnji koncert!![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid