13. Jul. 100. Godina pre nove ere
15. Mart. 44. Godina pre nove ere
753 Godina pre nove ere...
Da se opet vratim u svoj Imperatorski zivot...![]()
13. Jul. 100. Godina pre nove ere
15. Mart. 44. Godina pre nove ere
753 Godina pre nove ere...
Da se opet vratim u svoj Imperatorski zivot...![]()
Da mogu vratila bih se 100 god. unazad,volela bih da budem svedok svih onih istorijskih desavanja na brdovitom Balkanu o kojima sada samo mogu da citam,mada...i u ovom trenutku se pise istorija,hmmm...![]()
I may not be perfect but I'm always me
Mozda u vreme velikih pronalazaka ili u evropsko doba procvata oruzja.Cisto da stamanim puskare i topdzije.
Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!
e zivote gde date povedem,kad budes zeleo da odes od mene
AKO VAM JE DOBRO,
ONDA NISTA
![]()
Pa negde od 1920 do 1938.Nije bilo TV-a,po neko je imao radio,bioskop je bio ono cool...Vremena za druzenje kolko volis...Ludilo....
![]()
![]()
![]()
![]()
U vreme balova i perika....i ljubavnih pisama....tajnih ljubavi...ehhhhehh
Futur drugi.![]()
Pametniji ne poputajte vie- situacija je alarmantna.
paaaaaa.mozda neke dvadesete godine proslog veka...od tada sve kreca,svakolika istorija svega![]()
лицем ка ветру
с ветром уз лице
1959/60 godine na Kubi kad Kastro i Che proslavjaju pobede![]()
i za vreme SFRJ gde bi mogao da odem avtostop kuda hocem,brez straha da mi se nesto sluc na cesti![]()
Our freedom, and what keeps it alive day to day, have the color of blood, and they're proud of their sacrifice.
vreme vitezova , kraljeva , dvorci me fasciniraju , ima ih predivnih u sadasnjem vremenu , mogu mislit kako su izgledali kada su bili novi , koja lepota . recimo vreme Robin Huda . otimas bogatima i dajes siromasnima , a tebi ide (18 % PDV-a,) sta ces lepse ,.svidja mi se balovi i onaj zemski svet orgija ,
ma ludilo, svi ste gledali filmove ,sta bi vas sad deda smaro sad.![]()
![]()
![]()
Видим, читајући одговоре, сви себе замишљају у главној улози у историји, те балови, перике, витезови, римска купатила, Аристотел, не размишљајући да их то сигурно неће запасти, као што их ни у овом времену није запало. Огромна већина раје су били робови и то врло, врло дуго времена...
Те би се ја одлучио или да сада одем времепловом један круг и вратим се овде у ово време, и када изађем да могу да кажем "Ја сам Елвер Давеж, поседујем палату и јахту",
а ако то не може, онда у време не постојања уређене људске заједнице, чиста природа, па ко кога поједе, а и женке су на располагању без моралних ограничења![]()
поз...
Gde bi jedna Vodolija mogla da poželi da živi - osim u budućnosti...?!![]()
Bar sto godina unapred...
(Unazad mi se mnogo toga nije dopalo... )
Poruku je izmenio Turkmenbashi, 28.08.2009 u 18:28 Razlog: sklonjen color, italic,...
Ne biti mrtav nije to i biti iv.
Ja i bi nazad u vreme tih dvoraca, vitezova, balova i perika jedino sto mi se bas i ne svidja iz tog vremena jeste da su svi imali "goste" ispod tih perika, jednostavno higijena i nije bas bila na prvom mestu, tako da bi ja licno kao sto je neko rekao pre mene unazad u vreme na jedan bal, da ostavim cipelicu i probam steznik i nazad u svoju kadu.![]()
Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari