I ja sam se udala mlada i moj sin ima 20 godina ali... Kad nekog volis onda i ne primecujes sta se desava oko tebe(i pored upozorenja).Puno toga dok si mlad mozes da nekako (neznam ni sama kako)prebacis,predjes preko svega i svacega
.Pravo da vam kazem ni sama neznam sebi da objasnim mnogo toga
.Kad god je neko od mene trazio savet ja sam nekeko znala svima da pomognem i davale ispravne savete.Ali kad sam sebi trebala da otvorim oci(dzabe imam ogromne) to nisam mogla da uradim
![]()
Da li mi je takav horoskop,pa sam morala sve to da prozivimili ja nisam na vreme uzela svoj zivot u svoje ruke
Zato bih porucila svima -LJUBAV je vazna ali nije najvaznija-
Oprosticete mi ako davim i pisem samo o ruznim stvarima ali se sada tako osecam. Samo da ja resim jos neke stvari u mom zivotu pa cu Vam se onda javljti sa mnogo veselijim temama.Inace sam u zivotu uvek bila optimista ali sad
malo je to popustilo, ali ne dam se ja.....
Nadam se da ce svi koji nesto trpe u zivotu sada malo razmisliti i staviti na vagu da li ja taj-ta vredan toga.Volela bih ako neko ima slicno iskustvo da se javi i da pise o tome jer verujte mnogo se lakse podnese kad sa nekim delis,nije da ja nemam s kim,ali je ovako lakse nekad ne mogu da podnesem ni sve komentare od najblizih.

prebacis,predjes preko svega i svacega
.Pravo da vam kazem ni sama neznam sebi da objasnim mnogo toga
.Kad god je neko od mene trazio savet ja sam nekeko znala svima da pomognem i davale ispravne savete.Ali kad sam sebi trebala da otvorim oci(dzabe imam ogromne) to nisam mogla da uradim
ili ja nisam na vreme uzela svoj zivot u svoje ruke
malo je to popustilo, ali ne dam se ja.....
Citat

, da li je to promena frizure(drastična - naravno)
, novi razmeštaj
i spontano.. Mi smo kao deca - tako delujemo bližnjima, a zajedno imamo 69 godina

ili vec su tu i pitanja a sta ako neko prvi umre sta ce onaj drugi...pa i to je ljubav