Da TI sad lepo objasnim(pošto vidim da ste svi ovde na forumu vrlo"prisni",iako sam drugačije vaspitan,moram da se privikavam,jer moja bečka škola,istureno odelenje Bela Crkva,ovde slabo prolazi)Ta plava linija je kod mene siva i ona stoji tik uz strelicu levu i ja sad čitam(iz tvog teksta vidim da si žensko)Aždaja,ispod toga četiri crvene zvezde petokrake,pa ispod tri plava pravougaonika,pola neke slike i to je to!
I nemoj,molim te,da mešaš politiku sa pravljenjem dece!Ja politiku ni pomenuo nisam.

Citat

Kakoj god. Samo jedno omanje pitanje koje je u domenu expertize i onih shto tek nameravaju da upale comp prvi put - el postoji klizach u donjem delu browsera - gorenavedene mojzile, tj onaaj siivi pravougaonikchich chetvrtasteg oblika chijim pomeranjem vrshimo tranzicion vidljiveg dela mojzile ? Ako vech ne mozz da se mojzila malo stisne. Ok ako je vech recheno negdi, malo sam lenj da peregledam... Sasvim je moguche da je neshto rashtelovana rezolucija aand tako dalje...
(U Moravu).

samo ne znadem 'el ovu pitanje upuceno ka mene
bojimse da ak' ja krenem sas nejesnocama (bedestocama), ne bumo daleko doguramo
dodushe, mozhda doguramo do Moravu, ne bi bilo zgoreg da se o'ladimo na ovu vrucinu 
dodushe, mozhda doguramo do Moravu, ne bi bilo zgoreg da se o'ladimo na ovu vrucinu
4U2
Moraću da kontaktiram silviju.