imam jednu preslatku DODŽICU-u (DOmaća DŽukela) od 12 godina. znam da je stara, ali se dobro drzi. Medjutim, imam i jednu odvratnu komsnicu koja mi zivce i dzigericu pojede teorijom da mi je pas prestar i da ce vrlo brzo postati agresivna prema vlasniku, pa da treba da je uspavam...![]()
![]()
. ja prvi put cujem za takvu teoriju, i sve mislim da komsinica ne voli moju lindu zato sto se ona uvijek zacjeni od lajanja kad god ona otvori kapiju. sama ta ideja o uspavljivanju prije vremena
![]()
![]()
... ne smijem ni da razmisljam
![]()
![]()
![]()

Citat

Takodje, sada malo slabije vidi, navlaci mu se polako katarakta na oci, sporije se penje na 4. sprat, ali se i dalje popne bez problema. Zilav je to gospodin. 

Onog trenutka kada je Arči ušao u moj život znala sam da ćemo biti zajedno do kraja, ma šta nam se dešavalo. I mislim da nemam pravo u njegovo ime da odlučujem kada će napustiti ovaj svet.
a pas je bio otrovan od krpelja, pa je mesec dana primala antibiotike za tumor. Poslednja sansa je bio drzavni. I jako je malo falilo da se izvuce. Mozda nedelju dana, cak i manje. Ja nisam imao srca da je gledam kako povraca krv. Nije ni moj cale. Ne krivim ga za odluku. Sta vise, divim mu se, jer sam ja izasao napolje i poceo da placem, a on je preuzeo odgovornost na sebe.