Jutros smo Kiki i ja bili na Institutu gde su nam zazkazali operaciju trećeg krajnikamoja reakcija je bila baš takva - blago zbunjujuća
, jer sam za kratko vreme saznala šta bi sve trebalo da uradimo Kiki i ja pre samog čina operacije... (imam utisak da su pripreme mnogo teže)...
no dobro, što se mora - mora se...
Zanima me, kako ste se vi izborili sa sumnjama, strepnjama, strahovima vezanim konkretno za ''naš slučaj'', ili kada je neka druga boljka u pitanju?...
(nekim čudom ni jedna mi sada ne pada na pamet...)
![]()
![]()

moja reakcija je bila baš takva - blago zbunjujuća
, jer sam za kratko vreme saznala šta bi sve trebalo da uradimo Kiki i ja pre samog čina operacije... (imam utisak da su pripreme mnogo teže)...
...
...
)
Citat

je dala savet kada su u pitanju deca i njihovi strahovi - dečije "preživljavanje" zaraznih bolesti i (pre)operativnih muka .

)ona ima u sebi pantenol,kamilicu i vitamin e....
) jer ih nisam imala ko klinka
(
i josh mi na kraju kazhe, ako se nismo dovoljno druzhile zadnjih dana, doDZi, cu ti dam je'aaan veliki prijateljski zagrljaj

sto je bila jedina posledica anestezije kod njega, dok su ostala deca spavala on se igrao, 4 sata posle operacije je dobio caj da pije u malim gutljajinma i posto nije povracao niti dobio temperaturu popodne smo vec otpusteni kuci