Koje voćkice volite da jedete?
Ja se nesto bas i ne ubijam od voca, ali vrlo dobro podnosim mandarine, neke vrste jabuka i jagode.
Koje voćkice volite da jedete?
Ja se nesto bas i ne ubijam od voca, ali vrlo dobro podnosim mandarine, neke vrste jabuka i jagode.
Gather ye rosebuds while ye may...
Jao, gde me nadje...![]()
Višnje, trešnje, jabuke, mandarine, narandže, limun, grejp, kajsija....
Ali, najviše, najviše, najviše.... groždje... Ne dao vam Bog da me pustite u svoj vinograd...![]()
A gde mene nađe???? Pa ja sam klasični trešnjoholičarJooooojjj što mi se sad jedu Megzzzzzzzzzzz
Pa onda, jabukaaaaaakraljica voća, pa loobenaje, grejp, kajsije, šljive, grožđe, nar, mandarine, pomorandže, ribizle, breskveeeee
i ćelave i dlakave, dinjeeeeee
papaja, jagodeeeeeee
ananasssssss
mangoooooo
avokadoooooo
ima li nešto da nisam nabrojala? Malo sam ubacila i ove tikve što su povrćke, al' nema veze
![]()
E, da, ličiLiči sam probala i oduševila se
azijska trešnja koja se u Kini uzgaja preko 4000 godina. A ako vam neko na Tajlandu, gde čak postoje festivali posvećeni ovom voću, pokloni liči, to znači da vas mnogo voli i da je spreman da vam ponudi brak.
![]()
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
E, baš dobro da si to rekla. Sad ću da pazim koga da vodim na TajlandSQUAW kaže:
. A, još najbolje je da i ne idem tamo.
![]()
Al' ta voćka mi lepo na slici deluje. Je l' možem to sam da uZberem
![]()
![]()
Uh, to mi je slaba tackaSkoro da ne postoji voce koje ne voLEM
![]()
"Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts
Obozavam tresnje, breskve, kajsije, nektarine, kivi, banane, maline, kupine... Jagode sam obozavala kao mala, sad mi nisu medju omiljenim vocem. Lubenice sam takoce jakooo volela, ali sam ih se s godinama zasitila izgleda.![]()
Sto se voca tice za mene vazi pravilo: Za dobru svinju nema losih pomija![]()
![]()
![]()
A tresnjice![]()
![]()
![]()
Jos pitas
![]()
Cim rodi neko drvo moja kompanija je tu. Ipak je voce najsladje kada se zdipi
![]()
Voce mmmmmmmm![]()
Obožavam voce.Pa još da imam veliku baštu,pa da u njoj hoće sve da raste to bi bila milina.
Ovako cim dodjem u "zeleni i šareni" deo dućana ja pazim da ne bankrotiram.Dan bez voca ću izdržati,ali kad se zaređa više takvih dana nastupa kriza
![]()
![]()
U poslednje vreme sam se "upecala" na hibride-mandore i minjole(kombinacije mandarine,limuna,narandže) i na grejp![]()
Obožavam narandže,pa kajsije,breskve,ribizle,maline,višnje,trešnje,limu n,jabuke,jagode,..........da ne nabrajam više
Retko koje voće ne volim - imam samo ono koje obožavam,ono koje volim više i koje volim manje![]()
![]()
Lako cu,ako je do mene.........
jabuke, grozdje i mandarine mi je omiljeno, ali volim svo voce da klopam.![]()
Scar tissue is stronger than regular tissue. Realize the strength, move on.
Volim svo voce ali prednost dajem narandzama i tresnjama,zatim jagodicastom vocu...
Najvise opet volim kad se sama ispantram drvao pa berem i jedem![]()
Ove godine sam brala borovnice u sumi...
Ljudi,treba vam ceo dan da nabarete dve kile pod uslovom da su bas rodile tu oko vas...Zaista na pijaci su dzabe koja je to muka,a sve sitno i nisko,da crknes![]()
''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''
William Wordsworth
E to je voce! A ne one karton jagode koje mozes sutirati.
Mi smo u basti na vikendici imali jagode, ribizle (one kise malo), kupine, sumske jagode, malineeeeee...pa ujutru kad je ladnije, ti se iskrades, pa pobrstis sve sto je dozrelo za taj dan![]()
A kad keva provali da idem na Franjinu tresnju, zove me da promenim majicu, jer zna da cu se usvinjiti!
Voce volim svo....neko manje, neko vise! Obicno mi se nesto bas jede, pa to volim najvise. Volim breskve. Ja ih ocistim iseckam i ohladim.... a ondai dinje isto!
E sad to je sveze voce, a preradjevine volim jos vise! Sok od visanja, dzem od kajsija, kompot od dunja! Slatko od smokve....
Poruku je izmenio PropelerZviz, 07.02.2007 u 00:46
"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrene ruke..."
Dok sam bila mala deda je imao veliku bastu,tamo je bilo svega i svacega,ma sve sam pojela,najvise sam volela one velike krupne skoro crne tresnje,sad jedva nesto jedem,ovde voce nema ukusa,sve jedno sta se kupi sve ima isti ukus,najcesce kupim banane,jagode,koji kiwi,narandze za sok,lubenice,te stvari vole moje curice,ja samo iscedim koji limun za limunadu![]()
No me toques