Dovoljno sam star da ne moram da pitam oca za pomenute pesme,a i kako bih ga pitao kada je pokojni...
Nemoj mi pominjati cifre licis mi na NATO propagandu na temi koliko je Albanca izbeglo preko Makedonske granice...Tebi je 100.000 ili 50% od pomenute cifre dozvoljeni plus/minus....Usput ni Hrvati nisu mogli da pevaju svoje pesme ili mislis da su mogli ? Ostaje mi da prilozim svedocenje sopstveno da su moji djedovi i pradjedovi i dedovi bili srecniji od tvojih,pa su neki presli Albaniju,kad se Tito slikao u to doba u malenoj AU vojsci,jedan preziveo konc. logor,jedan overio 6 zarobljenih Nemaca u sumi pored Prova,pa ga Stepa grdio,a poslednji nastradao od snajpera na Sremskom frontu,pa keva sa 2 meseca ostala bez oca...
Od cele familije samo ja znam na sta lici zatvor,a ti nemoj vise pred spavanje citati propagandne pamflete vec nadji objektivnije izvore kako bi sagledao sve aspekte Tita,sto ce ti verujem pomoci da budes svoj na svome,sto je uvek bolje nego da budes na nekom drugom mestu...
Ne interesuje me da li su ti preci bili rusofili,ali me cudi da nemas druga posla nego da razmisljas kako je Sava Kovacevic ubijen s ledja mucki,jer je bio cetnik

ili IB-eovac ako tad nije bilo rano za to,

...

Ne bi me zacudilo da snimak ubistva nadjemo na YouTube za koji dan...