Hej ljudi, meni ne treba nista od vase tematike..
Ali ako nekom treba bilo kakav rad, a da ima veze sa psihologijomimam svasta nesto..
![]()
Hej ljudi, meni ne treba nista od vase tematike..
Ali ako nekom treba bilo kakav rad, a da ima veze sa psihologijomimam svasta nesto..
![]()
"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"
Pisem diplomski na temu "racunovodstveni aspekt pasivnih kreditnih poslova u bankarstvu"
Trebale bi mi informacije o literaturi na netu i van njega.
ukoliko neko nesto zna, molim za pomoc
hvala unapred
ima li iko seminarski rad iz OSNOVI IMOVINSKOG PRAVA ???
Da li neko ime seminarski ili neki tekst o organizaciji neke odredjene firme?Unapred hvala.
Ja nudim (ako uopšte znam gde su mi) seminarski rad iz Opšte istorije novog veka (postoji li još takav predmet?) na temu - Marija Terezija i iz Nacionalne istorije novog veka - Istorija srpske štampe u Ugarskoj. Možda nekom i zatreba... Ali diplomski s temom "Drugo zasedanje AVNOJ-a" sumnjam da će ikom trebati...Uostalom sve imate na netu...
![]()
Da li neko moze da mi pomogne u izradi seminarskog rada iz menadzmenta malih i srednjih preduzeca.Tema je neko preduzece.U radu je potrebno analizirati neko preduzece.Prikazati grube finansijske pokazatelje i uociti neke probleme u poslovanju.Dati neke predloge kako bi zaposleni resili problem,kako se prema literaturi resava taj problem i predlog studenta kako bi se resio problem.Treba obrazloziti predlog i napisati koje su prednosti i mane takvog resenja.U zakljucku treba da ima rezime rada i kratak prikaz resenja.Evo vec nedelju dana trazim neku ideju na googlu i od poznanika ali nista.Unapred hvala na svakoj pomoci.Pozdrav.![]()
treba mi neki sajtovi za diplomske radove iz Elektronskog Polovanja??![]()
za resavce
Samo mislim da nećeš dobiti nešto za ništa. Uostalom, sve će ti biti jasnije kada klikneš na link![]()
nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje