Da li bi mogli da zamislite dan, nedelju dana, mesec dana... bez taktova vase omiljene pesme koji odzvanjaju u vasem stanu, autu...? Koliko vam je muzika vazna u svakodnevnom zivotu?
![]()
Da li bi mogli da zamislite dan, nedelju dana, mesec dana... bez taktova vase omiljene pesme koji odzvanjaju u vasem stanu, autu...? Koliko vam je muzika vazna u svakodnevnom zivotu?
![]()
Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.
Muzika je vazna u mom zivotu, ali ne u svakodnevnom.
Obozavam muziku, raznih zanrova, ali ne volim kada neprestalno svira, narocito nebirana, prosecna iz radija.
Smatram da imam osecaja za dobru i kvalitetnu muziku, mada moj ukus ne dopada se svima. Slusam je, kada mi se slusa, a kada sam u tisini, obicno pevusim melodije u sebi.
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
Ma kakvi, jedino da nisam pri svesti (čak i tad) ili da su se poslednje baterije na planeti prodale, i tako ceo život, tj od tinejdž dana kad je pazaren prvi walkman. Ako se sećate Cvije iz lepih sela u šok sobi, e tako isto, potpuno. Ne smeta mi ni dok spavam. Ja sam razmišljala zvučnike da ugradim i u kupatilo, samo mi tu fale. Razlikujem samo periode kad sam raspoložena za nešto posebno i periode kad svaštarim, pa šta god naiđe (ali mora biti playlista koja će prijati, obavezno, ili radio stanica koja prija) dobro je. Ima momenata i kad mi prija tišina, ali to je jako retko i nikako celodnevno, jer mi je tišina pored mojih navika malo i neobična. Ja čak imam specijalnu muziku za onda kad sam raspoložena za tišinu, ponekad, eto dotle to ide
Uglavnom sam ljudima prva asocijacija na slušalice
A opet, još jedan razlog zašto ne mogu da zamislim život bez muzike je taj što ja od svega znam da napravim muziku i u svemu da je čujem (i u nečijem glasu i u prirodi...), pa bi ta tišina, ako ne mislimo bukvalno na muziku, bila znak da sam ogluvela
E da sam ogluvela, to bih već mogla da zamislim, i verovatno - morala da podnosim. I to je život.
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Moja generacija je na otrcanim tranzistorskim prijemnicima slušala non-stop radio Luksemburg. Sada izabrati jednu stanicu koju možete slušati po celi dan ili noć, teško! Ako ništa drugo reklame su počele da prelaze u dosadu, sa svojom učestalošću i dužinom. A moj život i muzika, tu su zajedno ali sa manje druženja, isprečila se egzistencija između njih, ali je ljubav sve više platonska.
In vinas veritas
ne mogu da zamislim dan bez muzike.. bilo kakve..![]()
Krek, krek.. Ne gudra
zivot bez muzike je bezveze, ona nam je sve u zivotu. kako god da smo raspolozeni, mozemo slusati muziku.....![]()
smesi se... sutra ce biti gore
u potpunosti ne zamisliv....
Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
ni sekundu...
pod uslovom, naravno da se pod muzikom podrazumeva i dobovanje kiše po simsu, košava koja se provlači krou prozore koji malo lošije dihtuju..
Ne podnosim tišinu - kao da jedan deo mene fali, kada se ne čuju taktovi drage mi melodije. Uz muziku sam odrastala ( i dalje odrastami odrastaću
) , zajedno sa Kikijem, koji je pobornik muzike
, mnogo više nego TV - a, reklama, crtaća...
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
тешко замислив... без МОЈЕ музике. био сам доста дуго без ње док сам био у војсци...
бедак
волим музику, био сам на стотине концерата и...
ево сада слушам симпл мајндс - белфаст чајлд, рецимо.![]()
лицем ка ветру
с ветром уз лице
Ne mogu ni da zamislim...
Ja prosto ne umem da funkcionisem bez muzike.
INPOSIBLE
Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...
iMpossible task
worst day of fishing is better than excellent day at work
To nije moguce....nikako.![]()
" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."