Zadovoljan![]()
Jos sam na Insigniji.
Mada razmilsjam da ga prodam i da kupim Bmw za letnje dane
posle dva forda-siera karavan i scorpio,sad vozim
skodu felicia
Punta dizelaša![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
safe betnepoderivo
volvo diesel S40 1.9 tds
worst day of fishing is better than excellent day at work
Capriolo Cobra, 1 KS, задња вуча... иде ко змај![]()
Боље је наставити да пијеш, него престати кад не треба.
Ford Edge.
Jer...moj ford stari nikad se ne kvari![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
Posle Punta, vozila Alfu 147, a sad cekam da stigne Renault Laguna karavan..dizel![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
vozim opel~vectru,dragu mi curicu plavu,svakog dana, po ronđavom nam putu,
koji nam je izgradila Marija Terezija još pre mnogo leta...šta reći nek:"fala joj"
Tako je to u Vojvodini s'putovima![]()
To je moja lepotica-ljubimica....
Verna prijateljica....
Samo Renault !
Zasto?
Sem pouzdanosti i udobnosti jedina marka iz koje jos uvek nisam cuo narodnu muziku na semaforu![]()
Renault Megane karavan![]()