Koji auto vi vozite... ili bar pokusavate da vozite![]()
Koji auto vi vozite... ili bar pokusavate da vozite![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
nekad sam imala Malog Diva aka Opel Korsa.. bioo je bas gotivan autic![]()
danas ako vozim, onda je to Kia, razlupana do kraja (ne mojom krivicom) koju posudim od drugarice.. samo cekam kad ce mi negde stane an sred autoputa.. uz to je i dosadne sive boje![]()
Pezo 205. I to kad uspem da ga capim od caleta.![]()
![]()
"Bupu pi du pu !"
Ja sam ponosni vlasnik vise vozila,ali je samo jedno registrovano.U pitanju je prastari pasat b-3 karavan 92g.
Audi A4 1.8T , 150PS
Samo jedan klub,
samo jedan grad,
samo Partizan,
samo Beograd!
Njega volimo,
njega bodrimo,
njemu pevamo,
brate Partizan!!!
Ponos nase domace auto industrije, dakle, ultra hiper-triper yugo55!![]()
A ja imam matorog opela kockicu, koji se siroma raspada..
Moj ljubimac od juce nema auspuh. Sada zvuci ko Harli Dejvidson.Ali, cim prodju praznici, ima da ga castim jednim novim izduvnim sistemom.
![]()
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
Land Rover Defender 90 XS, 2004 godiste, 3.0 TDi motor redni sa 5 cilindara, teget boje, redovan servis, 146000km predjenih i nista od mehanike ili elektronike menjano.
Jes da se trese na 120km ali zato gomila asfalt pozadi ako pustim naglije kvacilo, lak za odrzavanje i napravljen za ozbiljnu zlouptrebu![]()
Ne pamtim kada sam poslednji put digo haubu, potrosnja zavisi od vozaca i terena, minimalna 12l, maximalna zavisi koliko si lud ili bogat, mozda bi zamena guma ( 15x235 ) i hladjenje piva (klima ubija - bukvalno!) smanjila potrosnju." Mrcina" ima podnosljivo osiguranje i jeftine rezevne delove
Bez zezanja, ovo je najbolji auto koji sam ikad imao !!![]()
Peugeot 205 GR 1.4 benzinac malisa je mnogo zabavan za jurnjavu po gradu...![]()
Vectra b caravan 2.0 tdl Koristan auto .. moz da potrpas stvari i drustva i da opet nikom ne bude tesno... a trosi ko upaljac![]()
Trenutno vozim ovaj sa fotografije,
A6 quattro model 2004. V6 3.0L
Sledeci kad
dodje vreme za promenu,ponovo
Audi.
Poruku je izmenio A6quattro, 05.11.2006 u 11:27
nomen est omen
Yugo, šta bi drugo. Naravno, ponekad se iživljavam u Golf II, 1.6, 75 ks, ali ne baš često. Kad ćale vidi šta radim s Yugićem nije baš oduševljen kad treba da mi da Golfa.
A sanjam o Ladi Nivi i Fiat Stilu.
He he...kad se samo setim moga Fiće...eee to je auto. Vozila sam ga nekih desetak godina. Šta taj nije sve prošao, čak je i na moru bio. Naravno vozio se gospodin u vozu. Ponekad su nas i panduri zaustavljali, kaznu nikad nismo platilimislim, ko bi nam odoleo
![]()
bili smo dobitna kombinacija
Ne moram da vam kazem da sam suzu pustila kad je ciga došao da ga vozi na otpad. Motor je prodat sutradan. Ode Fićko u istoriju.
Prošle godine kupili smo novog Yuga In.Za nešto veće nismo imali mogućnosti.Još tri godine treba da ga otplaćujemo. Ako izdrži toliko biće
![]()
Prethodni A6 prodao,
od nedavno AudiTTquattro
na fotografiji!
Poruku je izmenio A6quattro, 05.11.2006 u 13:11
nomen est omen
vozim dva . stariji je PT cruiser crveni sa vatrom sa strane. za rodjendan mi je zakoniti kupio mazdu cx 7.
![]()
Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...