...Kada mi se probude oni crvići nemira u glavi... i trazim neke odgovore koje nikad ne mogu da dobijem...a dragi me pogleda, nasmeje se onako kako bas ja volim i kako se uvek smeje i kaze mi : "Joj kako ja tebe volim...bleso moja..."
...Kada mi se probude oni crvići nemira u glavi... i trazim neke odgovore koje nikad ne mogu da dobijem...a dragi me pogleda, nasmeje se onako kako bas ja volim i kako se uvek smeje i kaze mi : "Joj kako ja tebe volim...bleso moja..."
zivot je lep.. kad se probudis, a zornjak je u vazduhu..![]()
Krek, krek.. Ne gudra
zivot je lep kada svim srcem zelis da to i bude...
... kada shvatis da je lepota zivota sacinjena samo od trenutaka...
neunistiva zlojebaba!
zhivot je divan kad na vreme jedesha ne da prodje ceo dan da ne stavish nishta u kljun, pa ondaK padne nivo glukoze u krvi, pa pochne da ti se vrti u glavi, pa pochnu noge da klecaju, pa jedva dodjesh kuci, a da se ne srushish
zato raja, jedite na vreme![]()
moomoo meee jooouu
"zhivot je divan kad na vreme jedesh a ne da prodje ceo dan da ne stavish nishta u kljun, pa ondaK padne nivo glukoze u krvi, pa pochne da ti se vrti u glavi, pa pochnu noge da klecaju, pa jedva dodjesh kuci, a da se ne srushish
zato raja, jedite na vreme"! Ali u koji kljun?![]()
![]()
![]()
...bar jezikom da mogu...
...dodje vikend![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
... kad odem sad da probudim ukuane![]()
Ko je za jednu voznjicu
...Kad se probudim sa... i kad unapred znam da ce ovo biti veseo dan...Zverko uzima klince
![]()
... kada mi se bubica probudi i istog trenutka nabaci osmeh na lice![]()
I may not be perfect but I'm always me
...kada si voljen a i volis iskreno, duboko, svim
...ljubav cuda cini
...
...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati....
Zivot je lep kada vidim moju porodicu sretnu,zdravu i nasmejanu!
Zivot je lep kada sam okruzen ljubavlju meni dragih ljudi!
Ma zivot je lep kad otvorim oci ujutro i pomislim:"danas imam 86400 sekundi da ih potrosim na pametan nacin''![]()
TO SAM JA !!!!