Vandalizam, nekulturu, povodjenje za niskim strastima, izolaciju, nerad, prljavštinu, zaostalost, netoleranciju & narodnjake iznad svega..![]()
Vandalizam, nekulturu, povodjenje za niskim strastima, izolaciju, nerad, prljavštinu, zaostalost, netoleranciju & narodnjake iznad svega..![]()
Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.
Ne volEm pasivne i agresivne shizofrenicare...ne volEm polunormalne osobe koje svoje frustracije leche na internetu...ne volEm plashljivce koji ne smeju da kazu svoje mishljenje o bilo cemu da ne bi, sluchajno, bili nepopularni u drushtvu....ne volEm neprestane pokushaje da se bude duhovit - to obavezno odvede u kreveljenje...ne volEm preterivanje u bilo cemu...ne volEm demagoshke priche koje nemaju veze sa zivotom...a posebno ne volEm nedefinisane osobe koje nit' smrde nit' mirishu...
(aL' kad zasmrdeeeee)
![]()
Poruku je izmenio love hunter, 19.02.2008 u 19:24
Ne volem one osobe koje stalno isticu sebe: "ja, ja, ja...". Takodje nevolim one koji pomognu, a zatim traze nesto za uzvrat?!!!
Ne volim narkomane i pedere!!!
neunistiva zlojebaba!
Ne volim brzoplete zakljucke i nesporazume.....
Ljudi smo,hajde da to razjasnimo...hm....![]()
" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."
Ne volim da me SVI vole i SVI razumeju...![]()
Ne volem pi*kice,ni u kom smislu.![]()
Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
Ne volim mrzovoljne,one što ne znaju za osmeh,što se ulaguju,uvlače da bi stigli do cilja... Ne volim kad me lažu,kad ne kažu u lice nego iza leđa pričaju... Ne volim nepravdu, lopovluk...Ma,ima verovatno toga još...samo mi treba vremena da se setim...
![]()
Ne volim suze, kakve god da su... radosnice ili one druge......
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
Ne volem ovako proleće.
Želim sunce.![]()
Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
не волем уторак на среду
не волем позере
не волем екстреме у сваком смислу
не волем предрасуде
и свашта још...
лицем ка ветру
с ветром уз лице
ne volEm kad u svemu ja nosim pantalone.. kad ja moram da dreknem a on da me smiruje.. drekni brate, dokazi da nisi pussy![]()
Krek, krek.. Ne gudra
"Kad mi gaće uđu 'di već uđu, te što brinu brigu tuđu..." I ne samo što brinu već misle da oni imaju rešenje za sve naše probleme, iako mi možda nemamo probleme. One moralno malecke ne volem, one što rade ovo misle ono a govore nešto treće. One koji nisu u stanju da stanu iza svojih reči i dela. Mamine i tatine sinove i kćerke ne volem. Neradnike ne volem. One što pričaju samo da bi rekli ne volem. "Lepo sam ti rekao(la)" - ne volem. Kada se sa mnom igraju kao sa malim detetom ne volem.
"...There is a crack in everything. That's how the light gets in..."
Ne volem kada me neko pita za mišljenje, a ne želi da ga čuje. Sve što takve osobe žele je tapšanje po ramenu i rečenice tipa: "Life sucks, shit happens", "Biće sve OK" .... i tome slično
Naravno, kada kažem šta mislim (što se u 99,9% slučajeva kosi sa razmišljanjem druge strane) - oni me preneraženo gledaju
Posle toga me izbegavaju i u očima im vidim onaj pogled
Žalosno, ali ....![]()