ko voli..nebitan je pol.cinjenica jeste da zene dozivljavaju drugacije..sex,jace i vise u proseku nego muskarci..tj drugacije.prosecan muskarac to nemoze da dokuci..seksualnost i uzivanje zene..naravno svesne zene..
ko voli..nebitan je pol.cinjenica jeste da zene dozivljavaju drugacije..sex,jace i vise u proseku nego muskarci..tj drugacije.prosecan muskarac to nemoze da dokuci..seksualnost i uzivanje zene..naravno svesne zene..
Ja se nesto mislEm da naj vis(kij)e volEDu sex oni koji apstiniraju.
A zasto tako mislim - e, pa necu da vam kazem!![]()
Never confuse movement with action.
Pa mislim da je pitanje glupo. To je kao da pitaš ko više voli čokoladu, ili ko više voli da spava! Stvar je individualna, a generalno mislim da je ista stvar, samo što većina smatra da je "normalnije" da muškarci više i slobodnije pričaju o tome pa samim tim stiču krivu sliku o odnosu prema SEX-u!
DOBRO VEČE
jos o tome da lupam glavu..zaboli me qra'
nem' pojma...a i sve mi je jedno....
bitno da ga ima....
Seks najvise vole oni najjebezljiviji. Bilo da su muskarci, ili zene...![]()
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
slazem se sa mementom...znaci po pitanju ko vise voli, nema podele zensko/musko i jedni i drugi vole a sad u okviru svakog pola postoje oni koji su vise ili manje zainteresovani...
p
all we need is love...
Rode! Sto one vole sex. Pa to je čudo! I uopšte ne koriste kontraceptivna sretstva. Malo malo pa donesu bebu!![]()
DOBRO VEČE
Ma vole bre podjednako samo neki to manje pokazuju neki vise, a zene naravno ne zele priznati jer odmah ispada da je (u ocima muskaraca) laka, losa, i bezvredna.
Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...
Volim sex ......... i rado ga se sećam!![]()
DOBRO VEČE
I may not be perfect but I'm always me
Mislim da je u pitanju ipak mrtva trka....hvala Bogu!
Cudno je kako je malo potrebno da budemo srecni a jos cudnije koliko cesto nam bas to malo nedostaje.