Pogled, osmeh, dodir, reč ili... - Strana 3
Strana 3 od 4 PrvaPrva 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 31 do 45 od ukupno 54

Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili...

Citat DrinChe kaže: Pogledaj poruku
    Razum ili srce - duša - telo,koliko kapiram.Znaš kako, svako bi trebao sebe najbolje da poznaje, pa u skladu sa tim i da diše.
    Koliko ja poznajem sebe,ako shvatim da bih nešto vise od druženja,a već volim-znači čuveno ili "večito troje" ( ali ne ona "..jedan je onaj koga volim ja,drugi onaj koji voli mene" ), prvo se zamislim.I skapiram gde je problem,pa rešim.Kažem problem,jer znam da sam sebe zaticala u razmišljanjima koja su više od šbkbb,samo kada sam imala probleme.
    Distanca je neophodna meni prvenstveno na poslu, jer tada tog nekog htela-ne htela, srećem svakodnevno.Rizičnih situacija kol'ko hoćes.
    E, njih izbegavam jer znam koliko mi je važno ono sto imam i da bi se u bilo kojoj varijanti koja je flert i više od toga, srce(moje) razbolelo,ne pamet.
    A to nam ne želim.
    Nisam aludirao na trojke i slicno...Pametan odgovor pametne zene nisam ni sumnjao,ali ima jedna pesma,vodi se kao sevdalinka,ali malo je ljudi zna,pa ispala bi potocara i zove se bas kao sto si pomenula 'Razbolje se srce moje'
    i ko je slusao,a ja jesam,jer je pok. otac voleo da je cuje na veseljima i slicnim prigodama,shvatim da obicno srce bilo cije boli kada pamet pokusa da vlada srcem...Ali srcem se ne ovladava na blic ili brzo tako da si u pravu bar 80% u svemu sto si napisala ili se daje procitati izmedju redova...

A od srca pamet ode lako to ne bi trebalo da je tabu tema ni za koga...Za onu Zeljkovu 'on te voli duze,ja te volim vise' znas ili si cula...

Dodje vreme kad tad za cuvanje onog sto imas...pametna si,a i srce imas...

02 Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili...

Flert je zdrav i za muškarce i za žene,,,
    Ruku na srce,svima treba malo laskanja,pogleda ili osmjeha.
    Granicu sam sebi postavljaš.Niko te ne može natjerati da uradiš ono što nećeš.

Budi odveć lepa da se sviđaš svakom
    odveć gorda da bi živela za druge

J.Dučić

Citat mirka7 kaže: Pogledaj poruku
    Flert je zdrav i za muškarce i za žene,,,
    Ruku na srce,svima treba malo laskanja,pogleda ili osmjeha.
    Granicu sam sebi postavljaš.Niko te ne može natjerati da uradiš ono što nećeš.

Budi odveć lepa da se sviđaš svakom
    odveć gorda da bi živela za druge

J.Dučić
    Sve to stoji...ali nisu svi ucesnici flerta isti...Kada bi covek znao gde ga djavo ceka bilo bi sve drugacije...

Zna koleginica draga mi em mila,ali ajde i javno da napisem jednu istinu,slozili se ili ne,da u vezi nikada oboje ne misle isto,ali NIKADA i bukvalno,ma kako izgledalo... zato se bojim ili mi nije gusht da neko shvati kada ni za flert ne bude vise da o toj istini zivotnoj nije razmislio na pravi nacin...

Citat kuta kaže: Pogledaj poruku
    Licno ne vidim cemu sve to,ako ste u braku sa voljenom osobom.Neke stvari u zivotu birate sami:kuma,zenu.....pa zasto onda pljuvati sebi na izbor.
    Mene bi licno jako povredilo kad bih video da moja zena flertuje sa nekim i to bi smatrao moralnim porazom koji bi za sobom povukao odredjene poteze.Iz tog ugla gledano ne bih ni ja svojoj zeni nanosio bol te vrste,jer i suvise volim tu zenu da bih mogao da je povredjujem.
    Onaj ko voli da povredjuje osobu kraj sebe...samo napred,ja nisam taj
    Ja sam zenu birao za ceo zivot a ne kao neki ovde prisutni!
    ...ma kako si ti fin...
    ...vidi prijatelju...nikada ne znas sta moze u zivotu da te snadje...za ceo zivot?...jesi li siguran?...ko ti to garantuje?...
    ...flert sam po sebi,nije nista ozbiljno,ako je sve zezanje...tako ja flert i shvatam...retko kada mi se desavalo da flertujem sa nekom zenom i posle budemo u vezi ili imamo sex...jer razdvajam flert od udvaranja ili startovanja,nazovite kako hocete...meni su to 2 razlicita pojma...
    ...hell ain't a bad place to be......

Citat Angus kaže: Pogledaj poruku
    ...flert sam po sebi,nije nista ozbiljno,ako je sve zezanje...tako ja flert i shvatam...retko kada mi se desavalo da flertujem sa nekom zenom i posle budemo u vezi ili imamo sex...jer razdvajam flert od udvaranja ili startovanja,nazovite kako hocete...meni su to 2 razlicita pojma...
    ...u potpunosti se slazem, znaci pogled, osmeh, rec i na tome se zadrzati to je flert i to je nesto bezazleno, bez obzira na bracni status ili vezu...
    ...ako nekog pogledam i osmehnem mu se pa i zapocnemo razgovor ili se dobacujemo dvosmislenim pitanjima i odgovorima ne znaci da cu sa tim muskarcem otici u krevet...
    Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
    pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

naravno da postoji razlika izmedju prave prevare i razmenjivanja osmeha i pogleda, ali i jedno i drugo mnogo boli. Tako da bih se i u jednom i u drugom slucaju osecala prevarenom, slomljenom...
    i u svakom slucaju bi mu sve sasula u lice, ja drzim do toga da nema tajni u vezi i sve mu govorim, nadam se da i on meni sve govori
    tajne i stvari koje drzimo u sebi ce kad tada isplivati i bolje odmah nego kasnije kada mozda ne bismo zeleli ili ne bude pravi trenutak, a jesce nas sve vise i duze.
    Sta se nalazi iza nas i sta se nalazi ispred nas su male stvari u odnosu na ono sta se nalazi u nama!

Citat makica @-,-'- kaže: Pogledaj poruku
    naravno da postoji razlika .

....naravno da ne postoji razlika....

...izvini makice što citiram deo tvog posta...ja to onako uopšteno....ne zameri i ne obaziri se zlato....

...nije bilo flerta...pogled,osmeh,...znak koji smo samo mi videli,prepoznali...srodne duse...sudbina...
    GORKA REC JE NAJTEZA KADA SE NE IZGOVORI

Citat Angus kaže: Pogledaj poruku
    ...ma kako si ti fin...
    ...vidi prijatelju...nikada ne znas sta moze u zivotu da te snadje...za ceo zivot?...jesi li siguran?...ko ti to garantuje?...
    slazem se
    Najveca vlast je vladati sobom.

Ponekad je sasvim dovoljan i taj jedan pogled ,
    u kom se svetovi sudare,dovoljan da ga nosis u mislima
    da se sa osmehom budis zbog njega,sto nije fizicka
    prevara,ali moze mnogo vise da zaboli...

Citat makica @-,-'- kaže: Pogledaj poruku
    naravno da postoji razlika izmedju prave prevare i razmenjivanja osmeha i pogleda, ali i jedno i drugo mnogo boli. Tako da bih se i u jednom i u drugom slucaju osecala prevarenom, slomljenom...
    i u svakom slucaju bi mu sve sasula u lice, ja drzim do toga da nema tajni u vezi i sve mu govorim, nadam se da i on meni sve govori
    tajne i stvari koje drzimo u sebi ce kad tada isplivati i bolje odmah nego kasnije kada mozda ne bismo zeleli ili ne bude pravi trenutak, a jesce nas sve vise i duze.
    brawo..skoro i da nema razlike...jer je i to prewara i twoj partner recimo opet ziwi za taj dodir,rijec i najtopliji osmjeh sto umije,znaci prewara sa stilom..najpametnija i najlukawija prewara je to ze mene..'ono ''nisam se jebao s drugom,samo smo se gledali i pili ocima''..

mada kad pomislim sve pocinje od pogleda.. od bezazlenog flertica......ma sve je to put u prevaru
    Najveca vlast je vladati sobom.

Sve je to za ljude...i pogled i dodir, flert ili vođenje ljubavi sa osobom koja ti nije partner...
    Ne kažem da je to lepo i da tako treba da bude, ali je činjenica da je flert nešto što velikoj većini ljudi utiče na podizanje samopouzdanja, hteli to da priznaju ili ne..te da će i najbezazleniji flert, u pravom trenutku, na pravom mestu...dovesti do fizičke prevare...

Od svega, najviše ipak boli kada kraj tebe leži, a u celom njegovom biću vidiš da u mislima ima neku drugu...
    Preko toga se teško prelazi...i kada se pređe, ne zaboravlja se...
    "Frankly my dear, I don't give a damn!"

sama prevara pochinje tamo gde i pomisao na istu....
    misliti iskljuchivo u tom pravcu je kobno....po sebe naJvishe....
    zato je prevara sve.....a ustavari nishta!

Sarmantan osmeh sa prodornim pogledom i mekim baritonom izgovorena rec,me uvek ostavi bez daha i dodir je tu kao Fan-Fatal za mene_
    "neizrecivo je i bezimeno ono što mojoj duši stvara muku i slast i što je još i glad moje utrobe..."

Strana 3 od 4 PrvaPrva 1234 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Ljubav na prvi pogled
    Autor blondiens u forumu Ljubav
    Odgovora: 87
    Poslednja poruka: 08.09.2015, 01:21
  2. Pogled u prazno
    Autor kohili u forumu Filozofija
    Odgovora: 14
    Poslednja poruka: 20.03.2010, 10:55
  3. Osmeh umesto 1000 reči
    Autor DrinChe u forumu Umetnost