Da li imate kućnog ljubimca? - Strana 6
Strana 6 od 12 PrvaPrva ... 45678 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 76 do 90 od ukupno 169

Odgovor: Da li imate kućnog ljubimca?

Imam muzjaka zlatnog retrivera. Zove se Astor. To je najpametnija zivotinja na svetu. Ne bih ga menjala ni za sta na ovom svetu. Ma, sta da vam pricam, svi ste vi ljubitelji zivotinja, pa vam je jasno koliko ga volim.

Joj imam i ja Astora, moj je mesanac vucjaka i americkog staforda... Pokupio sam ga sa ulice kad je imao mesec dana. Skroz sam ga razmazio...

Aha. Imam muzjaka pudle, Luleta. Najvise ga volim na svetu. Vise i od mame i tate zajedno.

Citat nattydread kaže: Pogledaj poruku
    evo i treceg chlana, mali dodz nadjen na ulici, od milja nazvan debeljko, josh mali , pa mu se karakter razvija, ali u svakom slucaju "debeljko koji obechava"
    Baš je meden
    Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...

Ja imam 3 macica i 1 macku.
    Ich Bin Nich' Ich

13 Odgovor: Da li imate kućnog ljubimca?

Ja imam 3 persijske macke...
    I can see us holding hands
    Walking on the beach, our toes in the sand

Nasa nova ljubav: Gracie, pirinejski planiski pas...

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

Prelep je Savannah Slaba sam na snežno bele psiće, njih najviše volem
    Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

imamo novog kucnog ljubimca
    slepog misa

moja maca ga je u nocnom lovu.. ulovila ali ga nije ubila, vec ga unela u kucu i tu je malisa bio celo jutro, dok ga baka nije nasla i umalo se nije slogirala ali ne moze da leti mukica posto mu je potkacila krilo zubima, pa je sad na oporavku
    ja ga jos nisam videla, bojim se ali je poklopljen u jednoj posudi preko dana, pa cemo i veceras pokusati da ga pustimo da odleti
    samo dok je tu.. da li neko zna cime da ga hranim?
    ako uspem da ga ufotkam, cu ga prijavim ovdI
    jako mi je zao sto je osakacen, a jos mi krivlje kad pomislim da mozda nece moci vise da leti.. a ne moze ceo zivot ostati poklopljen u nekoj serpi na stepenicama
    i tako.. ne znamo sta ad radimo sa njim.. bas bih volela da ozdravi skroz..
    Krek, krek.. Ne gudra

13 Odgovor: Da li imate kućnog ljubimca?

Bogu hvala,vise ne! Da se odmorim od lavezi i dlaka bar neko vreme,pa onda moze o5 !

Imamo kod kuce jednog malog sivog zeku za kucnog ljubimca...
    Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

02 Odgovor: Da li imate kućnog ljubimca?

Imam dve lude macke.
    Ich Bin Nich' Ich

e.. imamo jednog novog.. imamo divlju patku, patka tacnije zove se Paja.. uglavnom, Paja se nasao tu kod nas pre neko jutro (koliko ja znam ) i bas se lepo odomacio ovde.. ima da jede, gde da spava a bogami i sta da keca elem, patak skace na sve zivo, a kokoske lelemudi nesto se bas i ne bune skontale da za Paju ne treba kontracepcija i izgleda da im se sex osladio (znaci, ovde fraza "kokosiji mozak" ne vazi )..
    a ako spopadne pevca, znacu da imam divnog patka posto njemu nije bitan pol samo uzivanje
    Krek, krek.. Ne gudra

Imam ribice,oko 20-tak
    I'm floating on air..

Imam dve zveri koje je ostenila Bea kuja koja je kod moje mame.Ne moram ih zvati sami dodju a po nekad se odazovu na Kaja i Mrki.Mesanci su dalmatinerke i nepoznatog heroja.Imaju sest meseci i naucili su da sednu ( po nekad i na komandu).Jako su slatki i blesavi.Prave su male pomijare pa jedu i voce i povrce a obozavaju lubenice

Strana 6 od 12 PrvaPrva ... 45678 ... PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Sta imate u kucistu?
    Autor Kunic u forumu Hardver
    Odgovora: 43
    Poslednja poruka: 26.04.2020, 13:31
  2. Imate li fobiju?
    Autor bebagm u forumu Psihologija
    Odgovora: 121
    Poslednja poruka: 20.08.2012, 15:30
  3. Da li imate hobi?
    Autor Kunic u forumu Hobi - Uradi sam