da ja vas pitam koliko ste ili niste opsjednuti svojim kolima? koliko ih cesto cistite, glancate, polirate, perete i slicno?
evo setila sam se svog mladjeg burazera kad su kupili nova kola.. toliko ga je svakodnevno cistio da samo sto nismo morali oblaciti papuche pre nego bi ushli u ta kola.. ja sam ga pitala 'jel smijemo da dishemo dok se vozimo?'ne daj boze jesti nesto.. kukuuu, to je vec bila kriticna tacka za izbacivanje iz kola
![]()
a nisu mi jasni ni oni koji svoja kola drze u garazi, ne voze ih, a stalno ih glancaju
za mene su kola prevozno sredstvo.. mislim nije dubrishte unutra, operem ga recimo jednom mesecno iznutra.. kamo srece da pada kisha, pa ga cesce opere iz vanau svakom slucaju nisam neki sajko koji polira kola svaki dan
![]()
jednom sam kod bake polirala svoja i burazerova kola, ruke mi otpale, rekla sam tad i not sou suun egen![]()

ne daj boze jesti nesto.. kukuuu, to je vec bila kriticna tacka za izbacivanje iz kola

u svakom slucaju nisam neki sajko koji polira kola svaki dan
Citat

masu puta mi se Buva nashla kao mesto di sam ruchala, jer ne stigoh pre.. i presvachenje se desilo, ne mali broj puta

da je Krle u pravu?
Ajde kazhi Krletu za shta josh auto dobro dodje

otvoriš gepek i odvrneš mjuzu do kraja....sine
da ih jedva prepoznam. Najgori mi samo brisnuo tablice