U tome da dobijas prvo male, pa postepeno sve vece kolicine alergena, ne bi li ti se organizam navikao da ne reaguje na njih kad se pojave u vazduhu. Al' ne moze za jednu sezonu da se resi i kontam da bi mi bas dojadilo, ali kad bih znala da ce to da mi resi problem, mozda bih se i upustila u to. S homeopatijom nisam uspelaMada, ja svemu sto nije klasicna medicina prilazim s poprilicnom dozom skepticizma, pa mozda i nisam bas neki relevantan primerak za pricu o tome.

Mada, ja svemu sto nije klasicna medicina prilazim s poprilicnom dozom skepticizma, pa mozda i nisam bas neki relevantan primerak za pricu o tome.

Citat

Ja sam je izvadila, ali mi je već napravila haos na svim frontovima.
Sad bez zajebancije, uvek mi izlazi alergija kad su velike vrućine. Prošlo leto je bilo skroz prijatno, sa onim kišama i bez vrućinčina i nije mi ništa bilo. Pretprošlo je bilo toplo i izlazila mi je alergija. Kod mene to izgleda kao ujed insekta. U stvari, pocinje kao manja tačka i počne nepodnošljivo da svrbi i onda posle par minuta na tom mestu imam blandu, kao da me komarac ujeo.