Zelim Srecnu Novu godinu svim forumasima,mnogo srece,zdravlja uspeha na svim poljima i da vam se sve zelje ostvare a najvise ljubavi
Usput cestitam svima Bozic,katolicki i pravoslavni kao i srpsku Novu godinu a i Kurban Bajram ko slavi...
Lep provod
![]()
Zelim Srecnu Novu godinu svim forumasima,mnogo srece,zdravlja uspeha na svim poljima i da vam se sve zelje ostvare a najvise ljubavi
Usput cestitam svima Bozic,katolicki i pravoslavni kao i srpsku Novu godinu a i Kurban Bajram ko slavi...
Lep provod
![]()
Poruku je izmenio Lillith, 25.12.2006 u 00:51
''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''
William Wordsworth
i adminima da im ovaj forum nastavi u istom smeruZelim Srecnu Novu godinu svim forumasima,mnogo srece,zdravlja uspeha na svim poljima i da vam se sve zelje ostvare a najvise ljubavi
Lep provod![]()
( ocekujem titulu najvece shlihtare na forumu)
Čestit i blagoslovljen Božić i sretna Nova 2007
Šteta što nema snega....![]()
![]()
Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!
![]()
![]()
Srećni praznici svim forumašima od Indijanca
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Dragi moji srecna svima Nova godina, Predstojeci praznici, rodjendani, ko slavi, ljubac za sve forumase!!!
Danas, svima koji slave Bozic zelim da se lepo naruckaju, napiju i proslave u miru!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"
Vreme koje dolazi, vreme je radosti.
Radujte se i veselite, budite zdravi.
Neka Vas u Novoj godini vodi mudrost, razum i prati sreća.
Želim vam vesele praznike i Novu 2007. godinu
ne bih puno da pametnujem...dakle, želim vam sve ono što želite vama samima i vašim bližnjima i daljnjima![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner
Deda Mrazonja i ja se pridružujemo lepim željama ovom šarenom svetu ovde. Pa, neka svako od vas ostvari bar po jedan od snova, pa onda drugi, pa tako redom...
"...There is a crack in everything. That's how the light gets in..."
Sve što je lepo i što se sretnim zoveneka te prati od GODINE NOVE,a sve što ti bol i tugu stvaraneka odnese GODINA STARA!
Srećna Nova Godina svima koji provire na ovu stranu !!!!
Poruku je izmenio yeesss, 30.12.2006 u 17:24 Razlog: sitnica
Ljudi mogu da oproste sve osim iskrenosti !!!![]()
SREĆNA VAM NOVA GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŽELIM VAM SVE NAJBOLJE,pa se kuckamo sledeće godine![]()
Lako cu,ako je do mene.........
Sve najbolje i najlepse i najvece i da mi budete nasmejani i zdravi i vedri i debeli i pijani i goluzdravi i sa dobrim apetitom i puno para u dzepovima,ko ima sef neka ga napuni istim i da vam u ovoj novoj sve ide kako ste zamislili i da se ne razbolite,a mnoooogo da volite!!!
CAPTAIN
![]()
Not all treasure is silver and gold, mate.