Dakle, ja nisam vozač, ali svaki put kada se mom muškom desi neka "situacija" u saobraćaju i kada on počne da psuje na vozača koji je napravio problem, a usput uoči da je za volanom žena, obavezno sledi rečenica: "pa da, ženskoooo".
Takođe, moj otac i brat imaju negde vrlo sličan pristup ženama vozačima.
S druge strane, muškarci često priznaju da žene umeju biti mnogo bolji vozači od muškaraca, ali se to retko sreće...
Smatrate li da su žene zaista generalno lošiji vozači ili je to samo jedna velika predrasuda?

".
Takođe, moj otac i brat imaju negde vrlo sličan pristup ženama vozačima.
S druge strane, muškarci često priznaju da žene umeju biti mnogo bolji vozači od muškaraca, ali se to retko sreće... 
Citat

hmmmm...

". I onda gundjam kao i svaki muskarac sto gundja kad zensko vozi.
Kada bi sve zene vozaci pocele da se ponasaju kao sto se muskarci vozaci ponasaju ta predrasuda o zenama vozacima bi nestala.
Jer bi se podjednako culo to ironicno "zena vozac" kao i "muskarac vozac".

To je odlucna zena! Ako si nam rekla! Ima tu i prednosti, jer muskarac koji dobro vozi nije nista posebo. Ali zena kad dobro vozi to je zena zmaj!

Nisam loš vozač (hvalili me, majke mi), ali sam generalno rasejana i ne želim da ugrozim nečiji život, a ni svoj. Iz tog razloga ne vozim više. Ovako lepo na rolere, pa ako se skrljam, skrljam se sama (mada sam jednom oborila i neko dete sa bicikle