Diplomirani pravnik. Radila sam u državnom preduzeću, a kasnije, kao advokat, dok me je zdravlje služilo. Sada piskaram kod kuće i radim sa mužem. Nije, baš, kao advokatura, ali dobro je. Ujedinjena porodica, dete se uključilo u posao.
Osim toga, bavim se svim i svačim. Skupljam raznorazne drangulije, pravim razne predmete od mesinga, slikam, šijem, pišem pesme, pravim nameštaj za kuću, gajim cveće, svašta još. Ni sama ne znam kako sve to postižem. Valjda zato što oduvek jako malo spavam (3 do 4 sata).
onim što najviše volim
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
Mučim se zadnje 3 godine...kako se kaže events advertising...Sajam,kokteli,ovo ono...Ugovori,reklamna snimanja...Pre sam radio samo press...Ima još nešto sa crnogorskim nekretninama i našim,ali to kada bude sređeno i u funkciji...
Poruku je izmenio Mish, 28.09.2008 u 23:34 Razlog: bez reklame, molim
pa najbolje da budemo slepci i ne kažemo ili,lažemo šta radimo...nisam rekalmirao firmu već sebe....tvoj anumuizitet prelazi granicu ukusnog,zašto se ne zapitaš malo...
ne reklamiram kockarnicu vec odgovaram na temu...skačeš sebi u usta da ne napišem gutaš i ono što pomislim da bi gutala...![]()
Intenzivno čekam penziju.![]()
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
Uglavnomlepim stvarima.
...mada... i svim onim manje lepim moram ja da se pozabavim .
Ali ...
ja znam caku...
![]()
... dodam im malo boje,
malo omiljenog mirisa raspršim okolo,
stavim tamne naočare - tekda ne vidim baš sve ...
iFINI !
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
Problemima,depresijama,rasturenom psihom.Jbg kod psihologa niko ne ide kad mu je lepo al da znate sa nama moze i sreca da se podeli!