Dragi prijatelji,
želeo bih da znam da li se još neko oseća ovako posrano kao ja zbog toga što živimo u ubedljivo NAJGOROJ državi na svetu, u kojoj ništa ne funkcioniše i u kojoj je ljudski zivot najjeftinija roba. Vidi li iko svetlo na kraju tunela i način da do njega dođemo?

Citat

Uzivam u ovome sto imam, jer kontam da nemam nista od toga sto se nerviram zbog bilo cega. Izbegavam vesti, politicki talk show ili bilo sta drugo sto bi moglo da mi na bilo koji nacin pokvari raspolozenje. Nerviranjem mogu samo negativno da uticem na svoje zdravlje, a to mi ne treba 

) i ostadoh zapanjen u istoriji nezabeleženom glupošću aktuelnog američkog predsednika, koji čitavih desetak minuta provodi u nekom bezveznom obdaništu, za vreme dok teroristi avionima pogađaju zgrade STC. Mada sebe ne smatram slepim pobornikom ideje o zaverama, preporučujem svima da "u paketu" pogledaju recimo sledeće filmove: "JFK", "Nixon", "Syriana" i "Fahrenheit 9/11" i da mi onda kažu da li i dalje veruju da đavo nije ovaj svet odavno uzeo pod svoje