cccccc, jadna nam majka svima, ovi sto su za ocepljenje sigurno nisu Srbi, jer stvarno ne mogu da zamislim ni JEDNOG Srbina koji bi se cepao od Srbije, jedino ako nije poremecen, placen ili drogiran (bogami ovih drugih i trecih kol'ko hoces) Pa znaju svi kakvi su Srbi kad se sloze, zato nam i ovo sve rade, zavadjaju narod, okrecu nas jedne protiv drugih, cepaju nas. Dodje mi da placem kad vidim onog Canka i Kostresa. Sramota, to samo kod nas moze.
....Pa ja sam iz Beograda, i jel vi stvarno mislite
da Beogradjani bolje zive na racun Vojvodine? Ma bre pola grada nema leba da jede. I molim bar SRBE da se ne ukljucuju u ovakve rasprave. Ajd' u zdravlje.

Citat

Status Vojvodine će verovatno biti odredjen na nekom drugom mestu a ne ovde.Ako Kosovo dobije nezavisnost to će pokrenuti lavinu odvajanja nekih drugih teritorija od država sa kojima su sada.Možda Evropa i želi da se ujedini i ujedinjava ali svi zaboravljamo da takva Evropa ne odgovara Americi.Amerika želi razjedinjenu Evropu sa puno malih državica gde će onda oni plasirati svoje ekonomske i druge interese.U prilog ovome idu i izjave njihovih zvaničnika da će Kosovo biti nezavisno na ovaj ili onaj način i da se oni uopšte ne obaziru na problem Baskije,Korzike,Irske,Abhazije itd.Prema tome ako njima bude trebalo oni će napraviti i ovde neki cirkus,i u Sandžaku.Ako ste gledali seriju Okrug Oranž koja govori o teškom životu bogatih srednjoškolaca Kalifornije imate zanimljiv deo gde jedna dosta neobrazovana tinejdžerka se kao nešto informiše iz štape.Kad tamo piše o teškom položaju madjarske manjine u Vojvodini i o tome kako ih Srbi tlače.Zamislite kakva im je tek prava propaganda kada je ovakva u jednoj maloj seriji.