Da li ste i koliko ste puta bili u situaciji da vam je pomoć potrebna, bilo da ostanete negde u kvaru ili nešto drugo? Koliko ste puta bili u situaciji da pomoć pružite drugome? Zaustavite li vaše vozilo uopšte kad vidite da je nekom pomoć potrebna? Da li ste drug na drumu?![]()

Citat

Isli smo kod moje seke na svadbu i samo smo stali nekih 15 km od naplatne rampe. Da ne opisujem do detalja, razvuklo bi se na dve strane, reci cu samo da sam u onom kafancetu na naplatnoj rampi cak dobila od jednog lika i razvodnu kapu koju je on prethodno koristio na njegovom Yugicu
Na kraju sam se vratila do kola, keva je jos uvek sedela na zadnjem sedistu sa sve tortom u rukama i plakala, tu neka zena s njom, a caleta nigde
Onda sam skontala da je tuda naisao moj stric koji je, gle cuda, automehanicar, skontao sta je cim je podigao haubu i seo u svoj auto sa caletom da odu da kupe sta im treba... i jeste bila razvodna kapa 

al' srećom blizu kuće pa nije bilo daleko da se ode po flašu benzina kako bi se stiglo do prve pumpe.