Spadam u one osobe koje obožavaju pijac ( a imam manje od 60 godina)
Kakav je to meni mali raj
Najčešće idem sama i to u jutarnjim časovima (mada ponekad i kasnije), kotrljam moja kolica od tezge do tezge, i chatujem sa prodavcima
Imam već otprilike ljude kod kojih godinama kupujem, baku za sir, jajaru and ostale, ali uvek prošvrljam i zadržim se duže nego što je potrebno... Znam samo da se svima diže kosa na glavi ako se potrefi da idu sa mnom, kao davim mnogo, pa su me zato i motorizovali... da ne teglim, nego kotrljam...
Znam da dosta toga od zeleniša i voća ima da se nabavi i po marketima i hipermarketima, ali meni to jednostavno nema istu čar...A i uvek mi se činilo kvalitetnije... a i jeftinije, naravno.
Evo i jednog korisnog sajta, pa ćete znati i cene otprilike... u vašem gradu ili nekom koji vam je bliži...
Linkić
Idete li na pijac ili upregnete nekog da to odradi za vas? Šta je ono zbog čega obavezno idete na pijac?![]()

)
Kakav je to meni mali raj
Imam već otprilike ljude kod kojih godinama kupujem, baku za sir, jajaru and ostale, ali uvek prošvrljam i zadržim se duže nego što je potrebno... Znam samo da se svima diže kosa na glavi ako se potrefi da idu sa mnom, kao davim mnogo, pa su me zato i motorizovali... da ne teglim, nego kotrljam...
A i uvek mi se činilo kvalitetnije... a i jeftinije, naravno.

Citat

jer pre podne radim a nedeljom me mrzi da ustajem ranije a i baka uvek donese nešto pa mi nije neophodno da idem.
mislim na tračeve 

nekada subotom malo okasnim na posao pa se zabusim na pijacu...ali joooj..malo je vremena..ja bi to mogla celo prepodne.....