što govori da igraonu valja izbrisati
Smeknem ko je i da li je....vazduK cist...
Nisam bas pristalica verovanja postojanja energetskih vampira...ali...
Jednog i mogu nekako da podnesem...ali dva i vise...JOK...![]()
Budi pametan i pravi se lud
Prvo vidim lajkove, pa ondak ponešto postavim.............
Pogledam obaveštenja. Tko zna, uvijek si mislim da mi netko piše pa neću da ignoriram.
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
Prvo proverim ko mi je dao lajkove. Joj, što ja volim kad mi ono prozorče gore desno pokaže da su me dragi forumaši lajkovali. Kad biste znali koliko volim, non-stop biste me lajkovali. Lajkujte me. Lajk, lajk, lajk.
Jesam li rekao da mnooooogo volim kad me se lajkuje?![]()
pogledam teme koje me zanimaju i pisanije zanimljivih mi forumasa ...a onda ih lajkujem![]()
uđem, kažem dobar dan, pogledam ko je prisutan, ko je šta novo napisao, naravno prvo pogledam šta su napisali meni dragi članovi pa ako imam volje i šta su drugi napisali, da li je čika Nenad postavio neku novu fotografiju, svaka me obraduje, pogledam ko šta sluša....i jednom u mesec dana napišem ponešto i ja....
Ulogujem se, otvorim neku temu pa mi dune pa pogledam najnovije vesti za taj dan...pa me forum izbaci.
Ulogujem se, otvorim/neotvorim temu pa mi zazvoni telefon...pa me forum izbaci.
Ulogujem se pa mi dune da odem da se istuširam...pa me forum izbaci.
...ovo u slučaju da nema novih zanimljivih pisanija...
Budi pametan i pravi se lud
Pogledam lajkove, a onda pogledam nove teme, i čitam pslednjih 5-6, a ako je to plus minus, podeljeno jednako i slično, onda nevoljko pogledam i neke starije, i tako.
Najgora je uš što iz opanka iziđe.
otvorio profil da vidim jel iko gledao kao i onomad![]()
Odgovorim na pisma obožavatelja...
Težak život nas slavnih...
'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Dušan Radović