Meni je jedno vrijeme poceo da iskace taj plavi ekran. Al' posto sam ja imao obicaj da sutnem tu kutiju kad me nesto iznervira, ja je fino otvorim i pregledam i vidim da se jedan kapacitor na MB odlemio. Uzeo fino lemilicu i ponovo zalemio i nema vise plavog ekrana smrti.
Mozda ti nesto sa tim tvojim tumbastim prstima... Njeznije malo, njeznije![]()

Citat

Ma, nema šanse ništa ja da vadim, nego znači ozbiljno je i moram zvati servisera?
nisam dodavala ništa od nove opreme, samo ubacila disk za vezu sa telefonom i njegov usb, to je poslednje što sam radila. Nisam radila nikakav update windowsa, ništa ja to ne znam sama da radim (jedino ako se radi samo), nisam menjala nikakve drajvere, niti išta ubacivala iz one kutije što ti kažu "ovo čuvaj ali ništa ne diraj". Definiši to nešto slično što nije CD/DVD 

), sutra će da ga dobije, pa šta mu uradi - uradi, al' ćem da ga pitam šta je kad opravi i da javim šta je bilo.
) i sve fino vratim na predjashnje stanje. Ne dugo poslije toga mi crkne HD
Hvala Galahad
'vako je bilo kad je momčina dobila moje kućište, tako mi on rekao:
onda je očistio 18 trojanaca
Sve mi je isto ispričao što ste vi pričali ovde i otklanjao jedno po jedno, meni bilo smešno, kao da čitam forum
Always a special one
tak'a mi karma
zato ja o'ma i pitam ovdi kad sve znate da pomažete ovakvim nesrećnicima

strašno ...
da kuva, pere, pegla, riba, kuću čisti, šije, plete ...

E sad i kad mi kažeš molim te squaw pošalji mi emajl molimtemolimtemolimtemolimte
ja ne bum htela