sad mi je palo nesto na pamet..da li je istina da su oni uchenici koji sede u prednjim klupama u principu bolji uchenici?? mislim, da li imaju bolje ocene i vladanje?? i da li oni koji sede otraga uvek imaju loshije vladanje i loshije ocene??
![]()
pa da proverimo.. u kojim ste klupama vi sedeli -- otraga ili napred -- i kakav ste uchenik/student u proseku bili??![]()
ajd' da vas cujem kloshari i shtreberi![]()

da li je istina da su oni uchenici koji sede u prednjim klupama u principu bolji uchenici?? mislim, da li imaju bolje ocene i vladanje?? i da li oni koji sede otraga uvek imaju loshije vladanje i loshije ocene??

Citat

. Zadnja klupa, naime, pruza lagodnost da se razbaskarimo, ispricamo i ismejemo do mile volje
Inače, bio sam od 3,50 do 4,20 u srednjoj i to samo zato što me je bolelo uvo da učim biologiju, hemiju, muzičko i ostala sranja, jer sam znao šta ću posle da upišem
Nabijem ih, dođu tri sata ranije i zauzmu zadnje klupe. Kao ucuri i sve znaju, a na ispitu prepisuju. Stoka. Zbog njih, mi koji prirodno volimo zadnje klupe, smo ugroženi.

Asistenti se obično svi naguraju gore da kontrolišu poslednje redove koji prepisuju... i onda nama milina.
ali... ti nastavnici znaju i gde djavo spava
pa su me uvek nekako pronalazili...uz pomoc dnevnika... bila sam prva na spisku...

), onda, bolje da zagovara i odlaže ispitivanje
"Jao profesorka, koja vam je to farba, divna je..."

I niko se nije družio sam njima, što je i logično.