Ljubav ne zna za godine - Strana 4
Strana 4 od 5 PrvaPrva ... 2345 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 46 do 60 od ukupno 74

Odgovor: Ljubav ne zna za godine

Citat bellissima kaže: Pogledaj poruku
    Jer ono sto je on prosao u zivotu,ja tek trebam, zar ne?
    Mislim da ne...
    ...jer neka sa 19 je zrela kao 35.
    ...neka sa 35 je zrela kao 22.
    ...opet neka je zrela za svoje godine, taman,.

Bitno je sta je prosla, a ne sta ce proci...

44 ide do 28, po meni, ono mladje je vec cesto ``nezrelo``...

Da li su jedno za drugo, to mora da osecaju njih dvoje...
    Gospodine, vase dete se plazi na mene!

Citat biterlemon kaže: Pogledaj poruku
    Bitno je sta je prosla, a ne sta ce proci...

44 ide do 28, po meni, ono mladje je vec cesto ``nezrelo``...

Da li su jedno za drugo, to mora da osecaju njih dvoje...
    E vidis ja ipak mislim da je bitnije ono sto dolazi, od onog sto je bilo.

Sve je to lepo u pocetku.
    Idila, ljubav cveta, ne primecujes mane, kujes ga - nju u zvezde.

Prodju godine, kao dlanom o dlan.
    Probudis se jednog jutra i shvatis da ti u stvari zelis mnogo vise od zivota.
    Tu dolazi do onog klasicnog sudara generacija, jer on je vec to prosao, zna sve, ne vraca mu se nazad.Nije to pitanje zrelosti ili nezrelosti.Neko je citav zivot zreo, pa poludi u pedesetoj, sezdesotoj godini ili mu okolina nalepi etiketu poludelog, usled presecanja skladnog toka dosadasnjeg zivota.

Da se razumemo, nemam predrasuda.
    Ali ne mogu ni da vidim sebe sa nekim cc duplo starijim od mene.
    I niko mi ne moze reci, da one zene koje traze upravo ovakav tip muskarca, ne traze samo zasticenost i ususkanost,jer iz detinjstva vuku neku spregu, od nedostatka oceve ljubavi.Cast izuzecima.Ali granica u glavi izmedju ovoga i ljubavi je veoma mala u pojedinim glavama.

Godine nisu prepreka da ga volimm
    Mnoge mrzimo bez ikakvih razloga, a da ih zavolimo, tražimo čvrste razloge!

Citat bellissima kaže: Pogledaj poruku
    I niko mi ne moze reci, da one zene koje traze upravo ovakav tip muskarca, ne traze samo zasticenost i ususkanost,jer iz detinjstva vuku neku spregu, od nedostatka oceve ljubavi.Cast izuzecima.Ali granica u glavi izmedju ovoga i ljubavi je veoma mala u pojedinim glavama.
    Pretpostavljam da svako ima svoj razlog... Neke imaju nedostatak oceve ljubavi, neke se mozda udaju i iz koristi, a neke smatraju svoja godista nezrelom...
    Ali ako par funkcionise, pa ko smo mi da ih komentarisemo? Sami biraju sta ce i dokle ce, nase je da ih prihvatimo takvim... Isto kao i parove gde je zena mnogo starija od muskarca...
    Gospodine, vase dete se plazi na mene!

Ajmo to ovako gledati...

Da ljubav gleda na godine, tada to nije ljubav. Ljubav ne pozna granice pa niti one vremenske.
    Prestani razmišljati o svojim granicama..
    Počni otkrivati svoje mogućnosti.

Tacno je da ljubav ne zna za godine ali....
    Ljubav je najveca dok si u najboljim godinama,dakle mladim godinama.Kada nisi jos ozenjen,nemas decu zivis sa voljenom kako ti se hoce i naravno da je tada zbog nedostatka obaveza vise vremena imas za samog sebe i nju.Kada svemu tome dodje kraj i krenu neke vece obaveze,sa setom cu se secati mladosti te kao najlepsi deo zivota.
    Isto tako i vi mislite uveren sam u to ma koliko sad neko ce kazati da je njegovo sadasnje vreme najbolje,ali ne ipak su one mlade godine u kojima sam ja i uzivam u tome.

Ljubav uvjek moze da bude riziko, ne samo kad su u pitanju godine. Ako se dvoje slazu, ako im je dobro zajedno i ako djele slicno misljenje, zasto ne bi uspjela veza? Ako je prava ljubav, sve je moguce al treba se trudit i negovat vezu/ljubav jer tako se prevazilaze sve razlike - pa i velika razlika u godinama.
    Poruku je izmenio bellissima, 23.12.2009 u 22:44 Razlog: prepucavanje
    Nije svako ko luta izgubljen..

Ljubav ne zna za godine, ali zna policija
    Salu na stranu, ako se zaista vole, godine ne bi trebale da predstavljaju problem, ali kad-tad ce generacijski jaz da ih razdvoji, cast izuzecima.
    Citius, Altius, Fortius.

Naslov teorijski super zvuči, ali je u praksi održiv uglavnom ako starija stranKa ima jako mnogo para.

Zavisi sta ocekuju od te veze ako uopste ocekuju nesto. Po meni, to bi bila dobra veza na krace staze, godina-dve i to je to. Ona, sa 22g moze da sazna (sto do tada nije) i nauci svasta-nesto od (nadam se) iskusnog muskarca od 44g. Njemu opet dobro jer pored sebe ima mlado cedo, malko se dokaze i pokaze i oboje zadovoljni.
    Ako se iz takve veze rodi i ljubav.. iskreno, vise nista ne moze da me iznenadi jer danas ima svega i svacega .
    If you are not willing to risk the unusual, you have to settle for the ordinary

Nekad je razlika u godinama imala dozu romantike. I verujem da je takva ljubav bila iskrena. Sad je to dobilo sasvim drugu dimenziju. Razlika u godinama je, u većem broju slučajeva, vezana za finansije. Nije redak slučaj da je bitniji obostrani, finansijski interes, no iskrena ljubav. I to se ne skriva, već se želi prikazati kako je to nešto sasvim normalno. Naravno, uvek ima iskrene ljubavi, i danas, bez obzira na razliku u godinama ali je danas tako nešto retko.
    Prvi utisak uvek vara

Moj otac je od moje majke bio stariji 10 godina, u pocetku je bilo nevazno......kako su godine prolazile tako je postajao sebicniji, ljubomorniji, posesivniji, agresivniji i da ne nabrajam sve ostalo ruzno i nisko...........mozda nije uvek tako, kad smo zaljubljeni bas nas briga, ali vreme pokaze da li smo u pravu ili ne...........

Znate šta...ako je to zaista LJUBAV, onda je sve moguće .
    Ali...ako nije, onda ni razlika od par godina nije nikakva garancija da će nešto "fercerati". Mislim da treba mnogo truda, volje, verovanja, nade uložiti u sve što vredi.
    Lav je možda kralj životinja ali nikada vuka nećeš videti da igra u cirkusu .

I ne treba da zna...ako je prava ljubav,onda je ljubav u svakom smislu te reči... a ne tamo neki račun...jer dok se kalkuliše,vaga...tu ljubavi u najavi nema.

okle ti tolika šćer, kad nijesi oženjen? - Podjebavanje nekoga ko se prvi put pojavi u društvu sa poprilično mladjom đevojkom.
    'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Dušan Radović

Strana 4 od 5 PrvaPrva ... 2345 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Ljubav! Sta je to???
    Autor mikivs u forumu Ljubav
    Odgovora: 286
    Poslednja poruka: 01.02.2015, 19:30
  2. Zašto kažeš ljubav...
    Autor SansRomantic u forumu Erotika & sex
    Odgovora: 37
    Poslednja poruka: 01.08.2012, 01:54
  3. Naći ljubav..?
    Autor kohili u forumu Ljubav