PAKLENI KUVAR
Zaticao sam prljave čaše, dlake u jelu i konobare koji potkradaju! Ali, najgore mi je bilo u Nemačkoj, u restoranu u kome nijedan radnik nije znao ni supu da skuva
Saša Mišić, domaćin rijalitija „Paklena kuhinja", koji se emituje na TV Prva, otkriva kakav je sve pakao zaticao u srpskim restoranima - prljave čaše, dlake u jelu, konobare koji potkradaju i kuvarice puštene kose... Mišić, koji u emisiji pokušava da, pred kamerama, restoran za tri dana dovede u red, u intervjuu za Press kaže da nikad nije zažalio što je prihvatio taj posao.
- Nikad se nisam pokajao! Izazov sam prihvatio jer zaista želim da pomognem i smatram da svako zaslužuje novu šansu. Osoblje je zainteresovano...
:: Prva Srpska Televizija ::
:: Prva Srpska Televizija ::
Gledate li *Paklenu kuhinju?*
Sta mislite o nasim restoranima?
Delite li misljenje paklenog kuvara?
Kada biste bili na njegovom mestu da li biste isto postupili ili bi bili blazi prema osoblju restorana?

Citat

(kamo lepe srece da smo ga zadrzali, 'mesto sto sam se sa 'finocom' zamajavala). Da znas da su od mene imale zort, ne znam zasto, valjda su podrazumevale da treba da ih nadzirem, kritikujem, pa su bile u stanju pripravnosti? Mislim da je bitno da imas najkvalitetnijeg gl. kuvara, da ti se pomocno osoblje ne menja na nedelju dana (da bi bila uigrana ekipa), i da je 'prvi chovek' osoba od autoriteta....i da ih ne placas mizerno, naraFski. ........ps. ja sam pokupila neke kuvarske cake, i hvala im na tome