Ljudi se ne kaznjavaju za grehe,nego sami gresi kaznjavaju ljude...I to je najteza i najsigurnija kazna.
L.N.Tolstoj
Ljudi se ne kaznjavaju za grehe,nego sami gresi kaznjavaju ljude...I to je najteza i najsigurnija kazna.
L.N.Tolstoj
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
Ljubav ima mocnu sestru - mrznju. Ne dozvoli da te prva povredi jer bi te druga mogla ubiti
Zaboravila sam koje autor![]()
Nastojim da se svemu smejem, jer se bojim da ne bih morao zbog svega plakati.
Pjer De Bomarše
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Budala ima veliku prednost pred pametnim čovekom, uvek je zadovoljan samim sobom.
Napoleon
Ko se druži s mekinjama - pojedu ga svinje.
unknown
When life hands you lemons, ask for tequila and salt
Da li smo, mozda, uvek ista osoba? Osecamo li uvek isto? Covek moze nekoga da voli, a da ipak u jednom trenutku prema njemu oseti prezir ili mrznju. Ako bismo, medjutim, u trenutku kada ga cenimo, pocinili gresku i to mu rekli, to predstavlja jednu istinu, ali trenutnu istinu, koja nece biti istina kroz jedan cas, sledeceg dana ili u drugim okolnostima. Ipak, stvorenje kome kazemo tu istinu poverovace da je istina to, jedina istina za sva vremena.
I pasce u ocajanje.
'O junacima i grobovima', Ernesto Sabato
Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
....i olovo moze biti plemeniti metal....samo ako se dobro nanishani....
nepoznat autor
Poruku je izmenio Kalina, 09.06.2008 u 16:34 Razlog: ...autor
Najkraci Put između dve osobe,
je jedan mali osmeh.
Japanska Poslovica
Poruku je izmenio Goga, 09.06.2008 u 22:18 Razlog: Dimenzije slova
Svaki dan bez smeha je izgubljeni dan. Carly Caplin
Čuvaj se besa strpljivog čoveka.
narodna izreka
Budale pričaju; kukavice ćute; mudri slušaju.
Karlos Ruis Safon
When life hands you lemons, ask for tequila and salt
Ljudi nisu moji bližnji, oni su ti koji me posmatraju i sude o meni. Moji bližnji su oni koji me vole a ne posmatraju me, koji me vole uprkos padu, uprkos niskosti, uprkos izdajstvu, koji vole mene a ne ono što sam učinio ili ću učiniti.
Andre Malro "Ljudska sudbina"
Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
Srecan je onaj koji je pobedio svoje ja
koji je dostigao mir
koji je pronashao istinu
Gautama Buddha
Najgori ljudi cesto daju najbolji savet.
Philip James Bailey
Do I feel lucky ? Well,do ya ?
Hteo sam da pokažem kako u vrlo različitim epohama postoji nepokretna konstanta. Sveprisutnost ljubavi i smrti.
Danilo Kiš