Dopunski časovi
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 15

Threaded View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

Dopunski časovi

Svako ima pravo da bude neobaveshten do neke odredjene granice i niko se nauchen nije rodio..a opet svako ima pravo na svoje vidjenje stvarnosti. Za one kojima znanje nije preterano blisko, saznavanje im mrsko, a pisanje poruka drago ..otvoricu ovu temu gde ce sa ostalih tema biti prebachen vishak poruka.

Pod vishkom poruka podrazumevam postavljanje pitanja o osnovnim stvarima tamo gde tema to daleko prevazilazi, bilo iz realne neupucenosti bilo iz namere da se tema ruinira.

Teme kao shto su PLANETE nisu zamishljene kao mesto za naklapanje, provociranje autora i drugih chlanova, vec neshto gde se iznosi i prenosi NAUCHNO ZNANJE na nas i izmedju nas laika. Trudicu se da dopunskim chasovima sachuvam izgled i integritet ovakvih tema i zashtitim nechiji trud od vandalizma .

HLEBmaster

Iz tehnichkih razloga, kao pokretach teme naveden je Zlatni mish.

Sledi tekst poruke zlatnog misha:

http://www.astronomiaonline.com/imagenes/marte.jpg

Na slici je jedna od orginalnih slika planete Mars.

Molim za jedno objasnjsnje: Na juznom polu se primecuje poveca bela povrsina...

Naucnici kazu da je to tamo led od pre vise miliona godina.

Moje pitanje: kako to da snazne oluje koje vladaju na Marsu nisu PREKRILE taj beo led, tokom miliona godina crvenom prasinom, kao celu planetu?

Logicnija mi se cini moja teorija da je to SVEZI SNEG!
    Poruku je izmenio HLEBmaster, 18.08.2006 u 20:28

Slične teme

1. Privatni časovi u srednjim školama?!
    Autor memento u forumu Obrazovanje
    Odgovora: 10
    Poslednja poruka: 25.09.2011, 12:19

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke