Citat Neocekivani kaže: Pogledaj poruku
Ja sam ti na tvoje pitanje odgovorio i rekao ti gde sam i šta sam stvarno pročitao u Bibliji, da bih ti u isto vreme pokazao da Hristos iz Jevanđelja ne upotrebljava uvek rukavice kao što je to slučaj sa crkvenim hristom.
Bog daje, Bog uzima.
Kakve rukavice? Bogu ne trebaju rukavice....Bog može da uporedjuje ljude i sa psećim, svinjskim, mačijim, i od bilo koje životinje, karakterom...Bog može planetu da uništi potopom - ognjem!!
Kakve rukavice bre?
Ono što je ovde zanimljivo je da ti očigledno sebe porediš sa Bogom!?! Pa si skinuo rukavice?
Hmm...Spusti se na zemlju prika!

korisnije bi ti bilo da počneš da učiš srpski ili hrvatski pa da naučiš da je umesto literalno trebalo napisati literarno,

Hoćeš da kažeš, u svojoj nadahnutosti, da je reči literalno pogrešno?? I da je samo literarno ispravno?
klik ovde -> Dijalog - Wikipedia, slobodna enciklopedija - ’икипеди˜а, �лободна ен†иклопеди˜а
Ali ti si verovatno kao stručnjak mislio na ovu podelu->
Literalno (lat.) - doslovno; bukvalno
Ili literaran (lat.) - književni; koji se odnosi na kniiževnost

No, dobro

Dole priloženi dokaz o tome kako su ove dve “firme” zvanično i legitimno registrovane, pokazuje da ti neprestano ponavljaš istu grešku: govoriš o onome što ne znaš.
Prosvetli me molim te.
Jedva sam čekao da tak'i mudraci dodju pa da nas sve skupa prosvetle...eeee....

Na pitanje ko kolje jagnje ti si dobio odgovor u postu namenjenom Ljubiši.
"Blago vetru on stalno duva"

Na moje pitanje ti odgovaraš Ljubiši? A na Ljubišino, odgovaraš meni?

Ahh...nije vetar jedini što duva...

Pa posle pričaš kako moji postovi nemaju ni glave ni repa ...?

Pošto se bez prestanka razmećeš svojim znanjem jevrejskog jezika kao i mogućnošću da sve dokažeš uz pomoć Pisma, zahtevam od tebe da i ti temeljno obradiš teme: uloga zakona u životu hrišćanina , u čije ime su apostoli krštavali, i koje je značenje priloške odredbe za vreme : danas .Ja sam to učinio onako kako to može da uradi jedan sektaš i otpadnik od jedine svete (male)crkve.Ti sada preuzmi stvar u svoje ruke pa pokaži kako to radi onaj koji zastupa jedino ispravni concept pravog hrišćanstva.
Eno...pogle....sa leve strane ekrana...ispod mog nebitnog nicka ....958 postova od toga 90% o religijskim temama....

Pa kreni redom....