nisam mogla da odlucim ...svi filmovi su naprosto sjajni![]()
Zene na rubu nervnog sloma
Kika
Zivo meso
Cvet moje tajne
Sve o mojoj majci
Volver
Lose vaspitanje
Pricaj s njom
Matador
Vezi me
Zakon pozude
Visoke potpetice
nisam mogla da odlucim ...svi filmovi su naprosto sjajni![]()
Najveca vlast je vladati sobom.
xmmm, volEm njegove filmove, ali nisam glasala jerbo ne znam vecinu ovih prevoda po nashki![]()
moomoo meee jooouu
Poruku je izmenio silvia, 29.09.2008 u 09:44 Razlog: post za postom
:Samo srcem dobro vidimo...Sustina je ocima nevidljiva..
ne wolim ga...ne wolim rezisera..swe o mojoj majci je ok...i to je to...ne wolim ga jer su mu filmowi nastrani...recimo film 'lose obrazowanje'...boze sweti....
nastran i iskompleksiran tip...
Mozda nije najbolji ali "Sve o mojoj majci" mi je bio najdojmljiviji.. Svi su dobri.
Kakav rukopis, kakav liĆni peĆat..
Volver:
Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.
Одгледала сам скоро све његове филмове а најјачи утисак на мене је свакако оставио "Све о мојој мајци".
Гледала сам га неколико пута.
Visoke potpetice je bio prvi njegov film koji sam pogledala....i zaintrigirao da pogledam i ostale.
Dopala mi se pesma ( dan danas je poslusam), a Viktorija Abril mi je ostavila sjajan utisak u tom filmu, (ali i u "Kika", jer je skroz otkacena....pardon:profesionalna......uloge su joj raznovrsne i u svakoj se snadje; pretpostavljam da je Pedrova miljenica?).
Ok, "Sve o mojoj majci" oskarovski film i to ne bez razloga. Ipak, meni najdraži je "Visoke potpetice"... Čista klasika!![]()
nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje