Ženske, naravno.
Postoji li muško stvorenje koje je uspelo da im doskoči, u smislu preživljavanja sa njima - na duži vremenski period?
Otvoren sam za pouke, savete, uputstva, recepte i naravoučenija.
Žene su neuravnoteženi maniJaci.![]()
Ženske, naravno.
Postoji li muško stvorenje koje je uspelo da im doskoči, u smislu preživljavanja sa njima - na duži vremenski period?
Otvoren sam za pouke, savete, uputstva, recepte i naravoučenija.
Žene su neuravnoteženi maniJaci.![]()
Pa sad...ko se u kolo hvata ..u noge se uzda
!
Mislim...da treba iskustva da bi se razumele žene, pogotovo što ih ima koje ni sebe ne razumeju. Treba biti hipersenzitivan i imati dobre amortizere da bi mogli da pariramo. I kada se malo uvežbamo...vidimo da to i nije baš neki bauk
.
Lav je možda kralj životinja ali nikada vuka nećeš videti da igra u cirkusu.
Moj muž je diplomirao promjene ponašanja a ja sam mu bila izvrstan predavač stoga, ako netko želi spoznati u suštini te promjene, rado dajem njegov kontakt. Sve da bi mi žene dobile razumljivog partneraU biti partnera punog razumijevanja.
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
Postoji
Cudno (i meni) ali ne i neverovatno
Ja sam jedna od onih, koje ni sebe ne razumeju (ponekada)...
Mada tu se postavlja pitanjCe...od krucijalnog znacaja...
Sta znaci muskaraC?
I ja do skora nisam znala....ali od nedavno pravim (i te kako) razlike izmedju muskarca i pripadnika muskog pola....(jao razlike....drastichne)
Naravoucenije: Covek (da ne reknem zena) se uci dok je ziv/a
Prepev:Ili jesi...ili nisi....tercium non datur
A sitan vez je danas na ceni....![]()
Budi pametan i pravi se lud
Ako neko tvrdi (ne znam da li ima takvih) da samo ženski deo populacije ima promene raspoloženja, taj laže.
Postoji jedna mađarska poslovica koja u prevodu znači "Rugala se sova vrapcu: velika ti glava".
A nije tako teško razumeti ih. Samo ih treba slušati. Ne samo čulom sluha.
I čuti njih, a ne svoj odjek onoga što su rekle, pokazale, iskazale,... Ne projektovati nego posmatrati.
I tako....
I možda, najbitnije, odustati od ideje da im se treba doskočiti. Nije to takmičenje.
Nemo' ti manijak da po p....
Volem vake izjave. Dođu mi na um neke asocijacije, pa povezujem muške šoviniste i vrstu jako cenjenih i nadasve korisnih domaćih životinja.
... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....
Боље је наставити да пијеш, него престати кад не треба.
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
Ovaj put neću braniti žene jer su zaista sklone drastičnim promenama raspoloženja, samo ću dodati da sam iste primetila i među pripadnicima muške populacije..
A i kod jednih i kod drugih, te varijacije u raspoloženju, u najvećem broju slučajeva su posledica sebičnosti..čim se ne udovolji dovoljno, osmeh prelazi u bes, a vrlo često su očekivanja veća od mogućnosti i eto belaja..
Mnogo izliva besova bi se moglo sprečiti kada ljudi ne bi očekivali da im se čitaju misli, već kad bi razgovarali..![]()
Osmeh je kriva linija koja ispravi sve..skoro sve..
Apsolutno..
Razlika je u tome sto zene o ovoj pojavi kao i o vecini drugih imaju potrebu da pricaju, analiziraju, razlazu i obrazlazu.. Dok je momke malo teze naterati.. Makar da priznaju za pocetak, a o polemici o ovako 'prizemnim stavrima' ni govora nema. Tako da zene tom svojom osobinom cine da problem izgleda veci i prisutniji nego kod druge strane.
Generalno gledano.![]()
Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.
Nemam ih vise
Bar ne u onolikoj drasticnoj meri kao sto sam ih imala ranije...
Ali, ne...nisam se ja umrtvila, nisam uradila lobotomiJu...
Jednostavno...osetila sam da sam, na neki cudan nacin, u miru sama sa sobom...
A mozda....kazem mozda je i "neko" zasluzan za sve to...mozda...
I moram priznati...lepse mi je ovako, srecnija sam...
A ipak sam ona ista ja...ali mnogo bolja....
Budi pametan i pravi se lud