E bas si se nalupao
Kao prvo prosvetne radnike NIKO nishta ne pita. Odluke donose ljudi koji veze nemaju sa prosvetom nego prepisuju neke evropske zakone, kao idemo u korak sa svetom, shto je chista glupost - taj svet koji oni zamishlajaju daleko je od nas milionima svetlosnih godina. A da ne pricham o razlikama u mentalitetu - mali Srbi nisu isto shto i Englezi.
Drugo, pogledaj nam par poslednjih ministara prosvete pa ce ti mnogo toga biti jansno. Da krenemo od one shto bi da izbaci Darvina..
Politika je u pitanju, ne ljudi koji rade sa decom.
Pokushaj malo da razmishljash na taj nachin.
Mislim da su obe strane zhrtve politike, pa ko prezhivi, prichace..
Imash samo 21 godinu, mlada si, pa donekle pokushavam da te razumem shto ne razumesh da i ljudi pred penzijom imaju neshto da kazhu, da od njih mozhe neshto da se nauchi. Mozhda su bolesni ili umorni, ali ne mozhemo ih ubiti shto nisu mladi i atraktivni i nemaju savremene metode izvodjenja nastave. Ali imaju iskustvo. To je valjda neshto.Wampirche
Ostali su bili ili potpuno nezainteresovani za nastavu (sto mi i nije bilo toliko lose moje je bilo samo da naucim predmet) ili kako mi se cini poput ove profesorice u prici >> zreli odavno za penziju. Polako vec popustelih zivaca, koji svoje frustracije lece na ucenicima.
Ruzhno je govoriti na taj nachin o starijim osobama. Ispada da samo mladi treba da zhive i rade, a chim neko ostari, otarasimo ga se na nebitan nachin.
Ja sam vaspitana da poshtujem starije. I svoje dete tako vaspitavam. Bice da se sve nosi iz porodice.

Citat