Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 175

Hybrid View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

05 Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...

Nakon dužeg premišljanja i skanjivanja (mlogo sam, brate, skroman ), odlučih da svoj jubilarni 200-ti post (konačno da i ja jednom skinem mrak i postanem iskusan član ) proslavim otvaranjem nove teme, na kojoj ću moći do mile volje da hranim sopstvenu sujetu

Sad malo ozbiljno... Odnedavno sam shvatio da me posao korisničke podrške zaista ispunjava neopisivim zadovoljstvom i radošću, te pozivam sve forumaše (a naročito slatke male forumašice ) da ovde postavljaju pitanja u vezi svega što su oduvek hteli da znaju o bilo kojoj vrsti kompjuterskog softvera (naročito sam dobro potkovan u oblasti Windows-a i Office-s, ali dolaze u obzir i svi drugi softverski paketi i sitniji programčići), a nisu smeli ili nisu imali koga da pitaju.

Zauzvrat ne tražim ništa (osim onog što bi one da mi dobrovoljno daju ), jer sam osećaj da sam nekome pomogao za mene predstavlja ogromnu satisfakciju.
    Dobro, ako neko baš insistira da svoju zahvalnost ovekoveči na opipljiv način, pozivam ga da to učini tako što će pozitivno uticati na moju reputaciju, klikom na dugme "Dodaj članu gogothegreat reputaciju" (srednje dugme u donjem levom uglu svakog mog posta)

Unapred vam zahvaljujem na svakom postavljenom pitanju!

Iskreno vaš, do bola skromni, gogothefuckin'greatest!!!
    Poruku je izmenio gogothegreat, 05.07.2006 u 15:45
    Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

11 Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...

samo da opet ne bude mudrolija tipa prolijevanja kafe...
    nattydread is coming to dinner

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...

Citat nattydread kaže:
    samo da opet ne bude mudrolija tipa prolijevanja kafe...
    E, smeo sam u litar krvi da se kladim da će upravo Dreadful Natalija pokušati da mi u startu minira temu!

Preslatka moja Nato, ako pažljivije pogledaš, videćeš da sam temu otvorio u podforumu "Softver".
    Iskreno govoreći i uz dužno poštivanje tvojih izvanprirodnih (da ne kažem protuprirodnih ) moći, ne vidim na koji bi način mogla da proliješ kafu po Windows-u ili Word-u!?

No, čak i ako ti se to dogodi, nemoj se sramiti da potražiš pomoć. Verujem da ću, uz nesebičnu pomoć Lebovu i ostalih vrsnih stručnjaka, uspeti nekako da ti pomognem, NE?

11 Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...

za rezac si mi pomogao, svaka ti cast...
    a sto se tice kafe, samo prolijes po ekranu...
    nattydread is coming to dinner

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...

A na koji šalter ja da stanem za ovu moju tastaturu? Gogo, 'ajde mi nađi taj snapshot, pa se ispuni neopisivim zadovoljstvom dokle 'oćeš!

p.s. možda sam pogrešila forum, a?
    Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Citat SQUAW kaže:
    Gogo, 'ajde mi nađi taj snapshot, pa me ispuni neopisivim zadovoljstvom dokle 'oćeš!

E, nek sam ovo čuo, pa nek mrem!
    Sad svi oni pekari mož' da mi pljunu pod prozor!

Vala, ću ti nađem taj snapšot, makar morao da izvršim obimnije modifikacije na tvojim dirkama! Al' aj' da to odradimo na MSN, private. Znaš, to bi ovdi bilo malo , jer se pod hardverom, kao što mu samo ime kaže, podrazumeva sve ono što možeš da opipaš, daklem čvrsto, da prostiš
    Ova tema je više namenjena onim nežnijima, koji imaju problema sa softverom!

Citat SQUAW kaže:
    pa se ispuni neopisivim zadovoljstvom dokle 'oćeš!
    Onaj Koji Stoji U Ladnu Vodu:
    pa me ispuni neopisivim zadovoljstvom dokle 'oćeš!

Član 126/78... zabranjeno prepravljati citate
    Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Slične teme

1. POMOĆ: Windows Vista / Windows 7
    Autor DBlica u forumu Softverski problemi
    Odgovora: 25
    Poslednja poruka: 22.02.2014, 20:05
  2. Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 06.08.2012, 00:19
  3. Odgovora: 38
    Poslednja poruka: 31.07.2011, 21:53
  4. 10 stvari koje žene ne žele da znate o njima