Koje vam je omiljeno domace, a koje strano pivo?
Ja glasam za Lav i Amstel!![]()
Koje vam je omiljeno domace, a koje strano pivo?
Ja glasam za Lav i Amstel!![]()
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
Nektari Corona
![]()
mada ne bunim se i kad me caste nekim drugim![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Lav i Tuborg.
Samo jedan klub,
samo jedan grad,
samo Partizan,
samo Beograd!
Njega volimo,
njega bodrimo,
njemu pevamo,
brate Partizan!!!
Amstel, Haineken .. a "domace" Niksicko i naravno klasika - Rogonja... Nije losh ni ovaj domaci Tuborg.. Letos sam u Grtchkoj "degustirao" sva moguca nemachka piva ..neka toliko odvratna da chak ni ja nisam moao da ih popijem pa ti vidi.. A nazzalost nisam probao neka Grchka za koja kazu da su odlichna
niksicko i krusevice (chesko)![]()
Budweiser (ceski), Fosters...
... a od domacih Rogonja, mada pijem sve sem MB-a![]()
Nektar i Hejneken.
Kada budem u mogucnosti da malo proputujem po evropi, potrudicu se da probam vrhunska piva: Slic, i dr. Jednog lijepog dana...![]()
greco kaže:
![]()
![]()
![]()
aj "Z" greco, mali nektar je zakon...
![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Da, zaista... Samo se pitam da li da ga ubrojim u strana piva...swba kaže:
Od domacih, jos i Lav.
![]()
Nemas sta da se pitas! Ako ja smatram da je Lav domace pivo i ti treba da smatras da je Nektar, takodje domace pivo.Phoenix kaže:
Nemoj mnogo da mi se pitas!![]()
Ma, ko se pita, vidiš da sam izabrao dva domaća. Evo još jedno domaće: Skopsko pivogreco kaže:
.
Kratko jasno:
i
![]()
"Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts
New Castle i Guinnessmrtva trka
Greath Lake Dorthmunder se racuna ko domace![]()
Not all treasure is silver and gold, mate.
Lav,mada sto neko gore reche,samo da nije MB.....
A od stranih Zlatorog...odlicno pivo...![]()
The night seems so dark because the day is much too bright