Znate li kako i gde su vam se roditelji upoznali.....kakva je bila njihova ljubavna prica???
Moj tata je bio doktor...a mama pacijent
Zblizili se....ali posto je tata bio pol. emigrant..a mama jos uvek studirala rud. fax (nafta)...nije smela da se uda za njega dok ne zavrsi...Znam da je on tada odlazio vec za Yugoslaviju...i secam se price o njihovom rastanku na aerodromu...kada su zadrzali avion citavih pola sata jer nisu mogli da ih razdvoje...
Posle je bilo sta je bilo...ali...mislim da je bolje spoznati veliku ljubav pa je izgubiti....nego nikada je ne spoznati....

Citat

... protekao - bez incidenata (
). Naime, njih dvojica (kao dva sveta.. kao dve galaksije) imali su jednu jedinu dodirnu tačku,

naljutila i kako joj slao ljubavna pisamca, pa onda kupovao joj dorucak od svog dzeparca....Pa zbog nje namerno izubio jedan razred u srednoj skoli i prebacio se da uci s njom... A tek prva ljubomora, pa kad je uplasio i reko da ce ide da se baci pod voz jer je htela da prekine vezu s njim....
, pa mislim '69. godine
...trkom nazad u Bosnu, i poslije par mjeseci svadba...a onda su rode donijele moju sestru pa za 2,5 godine mene. 

Valjda sam zato dedu po ocu videla samo jednom u životu. Nešto smo brzo prolazili kroz Bosnu kad smo išli na more.
)...